Murat demiş ki:Tamam kızma yaa fikrimizi söyledik :D Jant güzelmiş hayırlı olsun ...
Ama ben sis farı istiyorum diyo haberin olsun
Teşekkür ederim! :-) Sis farından önce aslında egzoz ucu almayı düşünüyorum fakat tamponu kestirmekte istemiyorum. Bakalım...
Emirreis demiş ki:KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DILEGIM ILE..
GUZEL ARAC 41'
Çok teşekkürler
Emirreis.
SAFAK SAHIN demiş ki:ilk baktığımda jantlar hoşuma gitmedi ama sonra baktıkça gözüm alıştı.Ama şunu diebilirim araba çok güzel görünüyo.Siyahta yakışıyo bu arabaya ..Ama camlardaki filmler ayrı bi hava aktmış arabaya..kara şimşek ibi olmuş.KAzasız sürüşler hani yanımda böyle bi araba dursa kapışmaya çekinirim.İçinde neler saklı belli değil.2000 motorda olabiblir 1200 de olabilir.(Kapışmak riskli anlıyomuasun.Araba (Rest çekiyo resmen)
Şafak Hocam, beğenmene sevindim. Düşüncelerin de çok güzel fakat kapışma huyum pek olmadığı için 1500 cc dizel motoru yetiyor :P
cliocan demiş ki:muhterem yayların konforu nasıl menunmsun
cliocan, yayları taktırdıktan sonra konfordan pek kayıp olmamıştı yani memnundum. Lastikler büyüyünce de dikkatli gitmeye özen gösteriyorum fakat konfor üzerinde gelen 15" Bridgestone'lar kadar iyi diyebilirim.
gkg88tr demiş ki:araba super aynisindan bendede var :mrgreen: syh bu aracta ayri bi guzel oluyor gercekten :mrgreen: kazasiz surusler diliyorum yollardan siyah clio 3ler hic eksik olmasin :mrgreen:
Kesinlikle haklısın. Yıkadıktan sonra hemen tozlansa da ve tozu, kiri çok gösterse de yine de hep siyah! Adana'da yaşadığım için arabayı almadan önce herkes kesinlikle siyah almamamı söylemişti fakat sonradan çok beğendiler. :lol:
Tolga demiş ki:oncelıkle hayırlı olsun ama Muratın dedıgı gıbı sankı arac sıyah jant sıyah cok bogmus gıbı sankı tekrar hayırlı olsun
Tolga hocam, klasik bir söyleyiş olacak ama fotoğraflardan öyle gözüküyor olabilir. Matt siyahı görenler beğendi (belki de beni kırmak istemediler! ;) ), yine de iyi dileklerin için teşekkürler.
Leon_01 demiş ki:jantlar hayırlı olsun şevket :)
Çok sağol, Umut. Ufak bir Adana buluşması yapalım yakın zamanda :)
Alper demiş ki:Dostum aracın gerçekten güzel yalnız çok siyah olmuş veya resimlerden oyle gözüküyor olabilir ama daha farklı bir jant kullansaydın aracı renklendirirdin. Aracın bana amerikan filmlerindeki FBİ polislerin araçlarına benziyor. ;)
Alper hocam, teşekkürler.