durali kevki demiş ki:2007 clio 3 otantiğimi satıp yerine 2004 veya 2005 megane dynamic veya 2007 megane otantik almayı düşünüyorum.(Sedan) yani yüksek model olan otantik mi alayım ya da özellikleri olam dynamic mi
oguz1 demiş ki:durali kevki demiş ki:2007 clio 3 otantiğimi satıp yerine 2004 veya 2005 megane dynamic veya 2007 megane otantik almayı düşünüyorum.(Sedan) yani yüksek model olan otantik mi alayım ya da özellikleri olam dynamic mi
makyajsız kasa meganlarda kronik bazı problemler vardır2004-2006 , 2007 de makyajlandı herzaman makyajlı kasa almak avantajlıdır ve kronik sorunların bir çoğu çözülmüştür. sizin yerinize olsam 2. el riskine girmem. Değiştirdikten sonra başınıza gelecek en ufak sorunda "keşke satmasaydım" diyebilirsiniz iyi düşünün. Sıfır almışsanız aracınızı başkasına yedirmeyin kaymağını siz yiyin. şehirde yaşıyorsanız ve ailenizde biyük değilse riske girmeyin.
Km düşürülmüş.
Pertten çıkmış.
Motor rektefiye edilmiş.
Enjektörleri arızalı ama geçici tedavi edilmiş.
Tekerleri eski
Bakımı yapılmamış
Ağır bakımı gelmiş(60 000-120000)
Trafik muayenesi gelmiş.
Sigara içilmiş ama kokuyla perdelenmiş.
Koltuklarında hertürlü akışkan sıvı dökülmüş sonra temizlenmiş.
Bakımları ayak üstü hertürlü serviste yapılmış.
Hangi malzeme ve yedek parça kullanıldığı belli olmayan.
Yakıtı sabit yerden değilde nerden olursa farketmez deyip alınan.
Bir araç alabilirisiniz veya yanlışlıkla alırsınız o zaman içinizde yanlış yaptım hissi uyanmıyacaksa 2007 ve üstü olabilir.
impossible demiş ki:oguz senin su resim önceki resmine göre tam zıt bi sekil olusturmus, digeri daha iyiydi yaa, ters ters bakıyorsun öyle kenardan ;):)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir