felipeselim demiş ki:[size=150]Merhaba. Ben foruma yeni katılan bir üyeyim. Bir kaç ay içinde ilk aracımı almak istiyorum. İnternetten araştırmalarım sonucunda bütçeme (max.21.000 Tl) uygun bir tane Renault Clio III 1.4 Dynamique buldum. araçta hiç bir sıkıntı yok lpg li. ama kafama takılan konular şunlar: öncelikle aracın rengi osmanlı mavisi. ikinci olarakta araç 101.000 km de. acaba bu aracın bu modeli çok tutulan bir model değil herhalde. çünkü nereye baksam dizeli var ancak ben dizel değil benzin-lpg ikilisini tercih ediyorum. sizce bu araç alınır mı ? bir de kafama takılan bir diğer husus bu aracı almak yerine aynı fiyat aralığında Megane II HB 1.6 Dynamique almak daha mantık lı ? Clio III bana çok masraf çıkarır mı ? Kullananlar özellikle benzinli 1.4 motorunu kullananlar tavsiye eder mi ?cevaplarsanız çok sevinirim. ;)
felipeselim demiş ki:cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. araçta dijital klima yok. ancak çelik jant ve mercekli farlar mevcut. ayrıca sis farlarıda var. kapı kolları krom. cd çalar mevcut. araç hakkında aldığım bilgilere göre aracın bu km ye kadar bakımları eksiksiz yapılmış ve triger seti değişmiş. ağır bakımı yapılmış. ama söylediğiniz kriterleri soracağım araç sahibine. teşekkür ederim.
planetearth demiş ki:felipeselim demiş ki:cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. araçta dijital klima yok. ancak çelik jant ve mercekli farlar mevcut. ayrıca sis farlarıda var. kapı kolları krom. cd çalar mevcut. araç hakkında aldığım bilgilere göre aracın bu km ye kadar bakımları eksiksiz yapılmış ve triger seti değişmiş. ağır bakımı yapılmış. ama söylediğiniz kriterleri soracağım araç sahibine. teşekkür ederim.
Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu.! Teknoloji paket var dijital paket yok öyleyse araçta.
Keyifli kullanımı güzel bir araç aslında içi geniş bir araç ama dışarıdan küçük görünebilir. Özellikle sınıfındaki en iyi arka diz mesafesine sahip araçlardan biri.
Piyasada her an satılabilecek bir araçtır. Temiz ve bakımlısını bulursanız kaçırmayın derim.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir