impossible demiş ki:cok cok iyi vermişsin,su kadar diyorum sana,izmir mais'te yeni,yani makyajlı kasa dinamik kırmızı renk vardı, 22.000'e satılmış daha birkac gün önce,sadece ön tampon boyalı, 30binde falandı..
senin clio'yu biliyorum canım, sitede baska yoktu sanırım o renkte, senin galeride mi ne konustuyduk o konu hakkında..
istanbul'da araba ucuz olur diyenlere de emsal olsun, araba var müşteri var,öyle bi genelleme kesinlikle yapılmamalı, ama yine diyorum kısa zamanda böyle müşteri gelmesi de senin şansın,yoksa baya ugraşırdın istedigin fiyat aralıgında satmak icin
Çok haklısın gerçekten birazda şansım yaver gitti sanırım ama dediin gibi araba var müşteri var hani derlerya her malın bir alıcısı vardır gerçekten öyle ama benimde kısmetime denk geldi benimde şöyle bir acelem vardı çünkü Reno'nun kampanyası vardı TEB ile şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla yani arabayı aldık gerekli ödemeleri yaptık kalanıda martta başlıyoruz ödemeye. :D
birde şöyle birşey oldu ben arabayı sattıktan 2 hafta sonra beni ilk arayanlardan biri Trabzondan aracınız duruyorsa almak istiyoruz dedi deri işi ile uğraşan biri eşine alıcakmış dedim geçmiş olsun gitiii :D
kısaca Clio III Hb benim aldığım ilk aracımdı tabi doğal olarak sattığım ilk araçtı alırkende satarkende şansım yaver gitti çok şükür sıkıntı yaşamadık.Saygılar