ne kadar eder????

Satılık araç ilânları. İkinci el araç alırken dikkat edilmesi gerekenler.

Re: ne kadar eder????

İleti impossible » 02 Ağustos 2012 08:51

semih89 demiş ki:2008 clio 3 1.5 dizel dynamique 66.000km sunrooflu aracım sizce ne kadar eder :)

sen de her satılık araba muhabbetinde arabam ne eder diye soruyorsun, reklam yapmayalım semiihh, satmayacaksın ve tok satıcısın artık biliyoruz :good:
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Kilometre: 0
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti abdulkadirozcan60 » 03 Ağustos 2012 13:08

Bunun dizelinin hemen alır satarsınız ama benzinlisinin bir artısı yok bence.
abdulkadirozcan60
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI
Kilometre: 140000
Yakıt: Dizel
İsim ve Şehir: Abdulkadir

İleti onur-d » 03 Ağustos 2012 13:12

ondan ıkıncı elde dızellerı benzınlıden ucuza gıdıyor degılmı?
onur-d
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Kilometre: 90000
Yakıt: benzin
Lastik Markası: brıdgestone b250
İsim ve Şehir: kocaeli

İleti onurksk » 03 Ağustos 2012 19:22

onur-d demiş ki:ondan ıkıncı elde dızellerı benzınlıden ucuza gıdıyor degılmı?

2. elde dizelin benzinliden daha pahalı olması gerekmezmi ?
onurksk
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Artık yok :(
Motor Tipi & Gücü: .
İsim ve Şehir: İzmir

İleti onur-d » 03 Ağustos 2012 19:32

o eskidendi dizeli pahalı alıp pahalı satma devri bitti, sahıbınden sıtesıne bakarsanız her markada dızeller ıkıncı elde daha cok deger kaybedıyor
onur-d
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

İleti onurksk » 03 Ağustos 2012 20:30

onur-d demiş ki:o eskidendi dizeli pahalı alıp pahalı satma devri bitti, sahıbınden sıtesıne bakarsanız her markada dızeller ıkıncı elde daha cok deger kaybedıyor

Bu ülkede bu yakıt fiyatları varken o dizel devri bitmez hocam :) dizelin değer kaybetmesi kısmına pek katılmıyorum, aracın piyasası modeline ve temizliğine göre değişir bence dizel her zaman al benili bir araçtır ki benim özellikle baktığım ve istediğim dizel modeller hep pahalı
onurksk
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Artık yok :(
Motor Tipi & Gücü: .
İsim ve Şehir: İzmir

İleti tabteam » 03 Ağustos 2012 21:55

O fiyatı düşük olan dizeller şirketlerden çıkma, iş amacı ile kullanılmış, km'si ekvator çevresini 3-4 tur atmış dizeller için geçerli. Yoksa geçmişi belli, km si az (75.000 altı) hor kullanılmamış temiz bir dizel her zaman emsali bir benzinliden 3000 tl fazla eder.
tabteam
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: (Clio3) Honda JAZZ
Motor Tipi & Gücü: (1.5dci) FUN+
Kilometre: 32000
Yakıt: OPET
Lastik Markası: DUNLOP
İsim ve Şehir: Şükrü KESKİN DENİZLİ

İleti KAZIMYILMAZ » 04 Ağustos 2012 07:28

tabteam demiş ki:O fiyatı düşük olan dizeller şirketlerden çıkma, iş amacı ile kullanılmış, km'si ekvator çevresini 3-4 tur atmış dizeller için geçerli. Yoksa geçmişi belli, km si az (75.000 altı) hor kullanılmamış temiz bir dizel her zaman emsali bir benzinliden 3000 tl fazla eder.

Katılıyorum.
Haşat, ekmeğini yemiş ve Km'si düşürülmüş bitik dizellerin fiyatları tabiki düşük olur.
Adam gibi dizel bir arabanın 1.2 benzinli clio'dan daha ucuz olduğu nerede görülmüş... 17bin'e de 1.5 dizel clio III var 40bin'e de...
KAZIMYILMAZ
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Megane III
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 105 HP
Kilometre: 40
Yakıt: Opet
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: KY - İzmir

İleti onur-d » 04 Ağustos 2012 09:04

onurksk demiş ki:
onur-d demiş ki:o eskidendi dizeli pahalı alıp pahalı satma devri bitti, sahıbınden sıtesıne bakarsanız her markada dızeller ıkıncı elde daha cok deger kaybedıyor

Bu ülkede bu yakıt fiyatları varken o dizel devri bitmez hocam :) dizelin değer kaybetmesi kısmına pek katılmıyorum, aracın piyasası modeline ve temizliğine göre değişir bence dizel her zaman al benili bir araçtır ki benim özellikle baktığım ve istediğim dizel modeller hep pahalı

Allah göstermesin dizelde bir sıkıntı yaşarsan benim gibi o zaman lanet edersin, ben dizel motor konusunda sanayideki ustaların çok iyi oldugunu düşünmüyorum benzinliyi ne yapar eder çalıştırırlar ama dizel lanet bişey sıkıntısını bulana kadar süründürüyor

yakıt açısından diyorsan lpg ile dizleden daha az yaktıranlar var
onur-d
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

İleti Burock » 04 Ağustos 2012 14:11

onur dizel'in temizini bulduktan sonra sorun yaşama ihtimalin çok az. Dizeldeki tork hiç bir atmosferikte yok. 180binde focus aldık arkadaşa ilk sahibinden, tüm bakımları yetkili serviste yapılmış 60 binde biz bindik sonra sattık. Sen problem yaşadın diye herkes yaşayacak diye bişey yok. Ama araba işi şans işidir, sıfır alırsın sorunlu çıkar, ikinci el alırsın sorunsuz çıkar. Biraz nasip işi diyebiliriz, sanayideki usta kısmına gelince küçük şehirlerde çok iyi usta pek yok. Genelde büyük şehirlerde sağlam usta daha fazla var, özellikle renaultta yetkili serviste çalışıp cotech olup ayrılıp kendine dükkan açan ustalar renault dizel'in dilinden çok iyi anlıyolar. LPG bana göre değil ya benzinli araca binmem ya da taktırmam. Bir de onun ayarıydı bakımıydı yok arıza lambasıydı aracın orjinalliğinin gitmesi bagajın daralması vs. benim için olan bir sistem değil. Bunda arkadaşımın 2010 benzinli juke'un dışarıda park halinde gözümün önünde yanması da büyük etken tabiki. Temiz her araç dizel olsun benzinli olsun piyasasından 2-3 bin pahalıdır. Ayrıca aynı km ve boyasız durumda olan hiç bir benzinli 1.2 dizel 1.5'ten daha çok para etmez.

Umarım yanlış anlaşılmamışımdır. ;)
Burock
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v
Yakıt: Shell
Lastik Markası: Brigstone
İsim ve Şehir: Brk

İleti ufuk » 04 Ağustos 2012 16:57

lpg ile 6 sene uğraşmışlığım var :crazy: beni delirtti diyebilirim.yeni çıkan lpg li sistem den kullanmadım.1 sene önce jetta 1.6 araca taktırdı arkadaşım. 6 ay sorunsuz kullandı ikinci 6 ayda ise düzensiz çalışmayla ilgili sorunları var.yakıtını 30 krş tan aşağı düşüremedi.bu şans işine katılıyorum ama sanırım benim şansım dizel den yana.
ufuk
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.5dcı 65bg
Kilometre: 25000
Yakıt: opet
Lastik Markası: Bidgestone Turanza
İsim ve Şehir: izmir

Önceki

İkinci El Araç Alım-Satımı

Kimler çevrimiçi