burak120320 demiş ki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-memurdan-temiz-lpg-triptonik-km-dusuk-148996569/detay/
Bununla da ilgileniyorum. Ladik'de kuzenimin akrabaları var. Bugün ya da yarın bakacaklar, beğenirlerse Samsun'da servise gidecekler, servisden ok alınırsa birkaç gün içinde Samsun'a gidip alıcam. Telefonda 22 bin konuştuk, 21.500'e biter diye düşünüyorum. Çok beğendiğim bir araba değil açıkcası ama otomatik olması tercih sebebim oldu.
burak120320 demiş ki:Kısmet değilmiş.. Bu gece Samsun'a gidecektim aracı almak için ama öğlen satılmış.
burak120320 demiş ki:Kısmet değilmiş.. Bu gece Samsun'a gidecektim aracı almak için ama öğlen satılmış.
burak120320 demiş ki:Benim planlar yine değişti yaww.. Kendimi bildim bileli böyleyim ben işte :S : ) Çok sık kullanmadığım bir evim var onu satılığa çıkarıyorum, maddi açığı bu şekilde gidericem. Fakat otomatik araç ihtiyacı devam ediyor. Aracımın değerinde yada daha ucuz otomatik almaya karar verdim.2008-2009 civarı benzinli comfort extra ya da elegance Auris'lere bakıyorum bu ara. MMT şanzımanın çok sorunlu olduğunu okudum sağda solda, aynı kasanın bir de 4 ileri tam otomatik şanzımanlısı var fakat onun içinde performans düşük, yakıt yüksek deniliyor.. Bilgisi, ilgisi olan varsa yorum beklerim :)
burak120320 demiş ki:Aracım satılmıştır. Dizel otomatik önereceğiniz araçlar olursa bakabilirim.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 84 misafir