barracuda biliyorum aslında arasında çok kaldım.... hatta bir ustayla görüştüm büyük ihtimalle sürtüceğini yanakların çok geniş olduğunu söyledi, aslında bende çokk inmesini istemiyorum, 3 cm kafi gelir bana...
barracuda birşey sorucam,
konforu çokmu düşürüyor yaylar ben öyle duydumda, madem kullandım ne gibi farklar yarattı....???
yok yaw ne sürtmesi 5 cmle? bizim araçlar ancak 8-10 cm düşerse sürtme olabilir ancak ... benim 5 cm yaylarla araç halen yüksek duruyordu... benim garajı bi ziyaret et istersen.. hatta 205/40/17 geniş tabanla kullanıyordum
3.5 luk eıbach kullandım kısa bir süre.. kesinlikle aracı hiç düşürmüyordu. bu marka konfor olarak orjinalleren farksız.
4.5 yada 5 likti sanırım h&r marka kullandım .. buda konfor olarak mükemmeldi hiç rahatsızlık ve konfor kaybı yoktu araçta .. fakat bu yay için orjinal amortisörlerle kullanılması uzun vadede zarar verip patlatıyor amortisörleri. ya sertleştiriceksin amortisörleri yada koni spor amortisör alacaksın ..
bide coil-ex diye aksarayda yeri olan bir yay markası var ..ucuz bu yay kullananlarda memnun.. ama 3,5dan fazla takıcaksan demin dediğim gibi ya spor amortisör alıcan yada orjinalleri sertleştiricen