domainstar49 demiş ki:peki orjinal cd çaların fiyatı ne kadardır ? ve direksiyon kumandasına uyumlu olur değil mi ?
koray demiş ki:clio 3 orjinal cd(mp3) çalar arıyorum
impossible demiş ki:domainstar49 demiş ki:peki orjinal cd çaların fiyatı ne kadardır ? ve direksiyon kumandasına uyumlu olur değil mi ?
orjinal fabrikasyon mp3calar serviste 300'den asagı degildir bence, cunku yine yetkili serviste direksiyon kumanda uyumlu sony mp3 calarlar 500civarıydı galiba..
sony marka olması yeterli degil, sony'nin ürün kodu içerisinde RN geçiyorsa ReNault'a özel üretilmiş demektir ;)
KAZIMYILMAZ demiş ki:koray demiş ki:clio 3 orjinal cd(mp3) çalar arıyorum
sanırım aracı satacağım.. o yüzden mp3 çaları satabilirim. ama fiyatını bilmiyorum şu anda.
impossible demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:koray demiş ki:clio 3 orjinal cd(mp3) çalar arıyorum
sanırım aracı satacağım.. o yüzden mp3 çaları satabilirim. ama fiyatını bilmiyorum şu anda.
fiyatı belirlersen ve uyarsa elden satın alabilirim, 2-3haftaya izmire gelme durumum var da ;)
impossible demiş ki:eyvallah sagolasın..
bir dügün icin memleketime yani nazilli ye gidecegim, sonrasında da 3-4gün tatil planim var, hatta dikilide arkadasımla görüstük oraya da gecebilirim bakalım nasip..
onurksk demiş ki:impossible demiş ki:eyvallah sagolasın..
bir dügün icin memleketime yani nazilli ye gidecegim, sonrasında da 3-4gün tatil planim var, hatta dikilide arkadasımla görüstük oraya da gecebilirim bakalım nasip..
Anne tarafından bende nazilliliyim hatta üniversiteyide orada okudum aydın,nazilli,yeni pazar bizim mekanlar :)
SAFAK SAHIN demiş ki:Benim cd çalar bir yıldır bozuk.....YAptıracam ama servisin çıkaracağı fiyatan korkuyorum...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 126 misafir