Geçenlerde nette dolaşırken şöyle bir ürün denk geldi.İlgimi çekti ve sizlere danışmak istedim arkadaşlar.Bu üründen daha önce kullanan varmı aranızda,ya da yakınlarınızdan kullanan varmı? Ben alıp kullanmayı düşünüyorum.Almadan önce sizlere bir sorayım dedim.Ürünün ismi sanırım yeni araç kokusu,ürüne ulaştığım link bu şekilde olduğu için direk böyle yazdım kusuruma bakmayın http://bit.ly/Hww9Vk
Adrese tıklayınca çıkan sayfanın en altında yeni araç kokusu diye çıkıyor.Ürün hakkında satıcının yazıkları ise şöyle;
Yeni - - Araç Kokusu ( 0 km araçların kendine has orjinal kokusu )
0 km bir araç satın aldığınızda fabrika çıkışı olarak üzerinde kendine has bir koku vardır.
Sıfır araç kokusunu her kullanışınızda otomobilinizin ilk günkü zevkini tekrar tekraryaşamanızı sağlayacaktır.
( Not :Ürün herhangi bir parfüm değildir.) Tamamen araçların 0 km olarak satın alındığındaki kokunun bire bir kopyasıdır. Üretim esnasında baz alınan , avrupaaraçların üzerindeki koku olup, tofaş vb üretimi durdurulmuş modellerin kokusu ile ilgisi yoktur.
Ayrıca konunun yeri burası değilse Mod arkadaşlar konuyu silebilir ya da asıl yerine taşıyabilirler.