levolution » 28 Eylül 2011 10:37
sony ericsson k510i ve sony ericsson aino.
k510i iş telefonum, sadece konuşuyorum.
aino özel hattımın takılı olduğu telefon. diğer adı u10i olan bu telefonla internete giriyorum, müzik dinliyorum, resim çekiyorum. uzun yolculuklarda da arabaya aux girişinden bağlayıp müzik dinlediğimiz oluyor. android olmadığı için çok uygulama yüklenemiyor. ama birkaç tane var bu telefona uyumlu olan program. GPS viewer diye bir program var en çok kullandığım; hız, yükseklik, milyem cinsinden istikamet derecesi ve koordinatları gösteriyor. navigasyon için wisepilot diye bir program var ki, işe yaramadığı için insanlarla sosyal iletişimimin artmasını sağlıyor. google maps uygulaması da var, bazı yerlerde iyi ama bazen insanları peşime takıp kaybolduk dememe neden olabiliyor, arabadaki GPS gibi değil ne de olsa.
bir de eski telefonum sony ericsson w810i, ekranı bozuldu ama atmadım, uzaktan kumanda olarak kullanıyorum. fabrikadan yüklenen uzaktan kumanda programı var, bluetooth ile bilgisayara bağlanıp sunum, masaüstü ve media player kontrol etmenizi sağlayan menüsü var. özellikle iş gereği sunumlarda çok yararlı oluyor.