erim demiş ki:semih, Bir organziasyon oluşturmak gerçekten kolay değil...
Benim işlerimin aşırı yoğunluğu olduğundan ben ilgilenemiyorum..
gerçekten bir organazasyon yapılacaksa; Bir sürü şey gerekiyor... Herkesi canlı tutmak gerekiyor.. Geleceğim diyip de gelmeyince tüm organizasyon planı altüst oluyor..
Tüm yerler katılacak kişi sayısına göre reserve ediliyor, hatta bazen kapatılıyor.. Autodrom organzasyonunda , Maşukiye organizasyonunda yeek yediğimiz yerleri komple bize tahsis ettirmiştik.. Bunları sağlamak gerekiyor. Toplu katılım olduğu için yemek yenilecek yerlerde inidirm yaptırmak gerekiyor, hatta sitede reklamlarını yayınlamak karşılığında ciddi indirimler sağlanabiliyor.. Katılım fazla olduğunda TV ye haber bile yapılabiliyor...
Gelecek arkadaşları teyit ettikten sonra katılımın fazla olmasına bakarak düzenlenecek yerler araştırılıyor..
Ben de şimdi araba alma telaşındayım.. Yeni Cliocuğumu bir alayım yeni bir organziasdyon muhakkak yapacağım hatta bir ay içinde iki kere düzenlemeyi düşünüyorum..
Önümüz yaz, artık havalar muhteşem...
İstediğimiz yerde kapalıi açık farketmez org. düzenleyebilirim :)
daha önce üyesi oldugum sitede defalarca bu tür organizasyonda bulundum. dediğiniz gibi zor iş insanlarla uğraşmak. bu sitede o kültür zaten çok fazla yok daha çok işini halleden bir daha uğramıyor , devamlı üyeler de farklı şehirlerden