Bunlarda son kalanlar...
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
Burock demiş ki: Polo ile clio 4'ü araç çıktığında iyice bir kıyaslayacağm, eğer clio 3'ten iç trim yol tutuş ve yakıt ekonomisi gerçekten gelişmiş ise yüksek ihtimal ilk clio 4 sahibi olabilirim. Ancak içime sinmeli ve verdiğim 40bin'i bu araç hak etmeli.
impossible demiş ki:Burock demiş ki: Polo ile clio 4'ü araç çıktığında iyice bir kıyaslayacağm, eğer clio 3'ten iç trim yol tutuş ve yakıt ekonomisi gerçekten gelişmiş ise yüksek ihtimal ilk clio 4 sahibi olabilirim. Ancak içime sinmeli ve verdiğim 40bin'i bu araç hak etmeli.
45-46'ya üst sınıf ve vergi avantajı olan astra-h dizel dururken, clio gibi alt sınıf ve vergisi daha yüksek bir arabaya 40'ı gözden çıkarma konusunda iyice bir düşünün derim..
donanımlı aracı elden çıkarırken çok daha fazla zarar ediyorsunu; sunroof, dijital klima, ek hava yastıkları, vb. alacak kişi olmuşsa nolmuş?casına davranıyor her zaman..
üstelik clio'dan yine clio'ya geçeceksiniz.. clio II sahibi olsanız tamam bi nebze, ama sonuçta kullandığınız araba yeni seri..
polo konusunda da donanım seviyesi gercekten cok vasat, donanım bindikce de fiyat astronomik artıyor..
tercih sizin, benimki sadece nacizane bir öneri
impossible demiş ki:her rengi güzel görünüyor.. tabii iç mekan kalitesi, kullanırlığı ve yalıtım da çok önemli.. ancak herşey bi yana ben yol tutuşunu merak ediyorum?
test drive yaptırmadılar mı muhammet? bir de fiyat konusunda abuk rakamlar söyleniyor, 29'dan 35'e kadar çok farklı başlangıç fiyatları.. size bu konuda bilgi verdiler mi? sanıyorum 3 haftaya geliyor bayilere
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir