DOGAN » 11 Temmuz 2008 02:38
valla önceki forumdan hatırlarsanız ben oldukça geniş çaplı bir araştırma yaptım.ve sonuç olarak ben bu işe manavdan alınan karpuzun
kelek çıkma ihtimali ile aynı bakıyorum :lol: gerçektende takan kişi profesyonel değilse tamaen şans işi,aynı yere ve aynı ustaya taktıran
2 araç sahibi biri çok memnun olurken diğeri lanet okuyor.sanırım ne demek istediğimi anladınız.
bu rada sistem takıldıktan sonra beğenmeyip sökmek istediğinizde o sistem başka bir araca takılamıyor.yani çıkarıp satamıyorsunuz,
bunun nedeni ise lpg sisteminin faturası ruhsata işleniyor ve tekrar düzenlenip başka bir araca takılmasına izin verilmiyor bilginiz olsun :!:
bu durumu benim yakın bir arkadaşım yaşadı aracı mazda 323 1,5 'di elle tutulur bir performans ve tasarruf alamadığı için çıkarıp satamadı
şuan sadece benzinde kullanıyor ne yazıkki :(
ama şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum eğer bagajımız daha geniş olsaydı ben kesinlikle taktırırdım,bence denemeye değerdi ;)
ve herzaman yerli malı yurdun malı felsefesi ile ATİKER'den şaşmazdım verdiğim paranın ülkemizde kalması ilk tercihimdir :|