Oktay ACAR demiş ki:Km'de 20 kuruş yakan bir araca neden LPG takılır anlamış değilim,lütfen bağışlayın...
Oktay ACAR demiş ki:Km'de 20 kuruş yakan bir araca neden LPG takılır anlamış değilim,lütfen bağışlayın...
Leon_01 demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:Km'de 20 kuruş yakan bir araca neden LPG takılır anlamış değilim,lütfen bağışlayın...
abicim her seferinde aynı şeyi söylüyosun iş açıklamaya gelince arazi oluyosun
akres demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:Km'de 20 kuruş yakan bir araca neden LPG takılır anlamış değilim,lütfen bağışlayın...
Hocam , Km'de 130 krş yaksın diye takılır:) Hem inanın 200 krş yakmayı nasıl beceriyorsunuz ben de onu anlamış değilim. Şehir içi 300 civarı yakıyor.
Oktay ACAR demiş ki:akres demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:Km'de 20 kuruş yakan bir araca neden LPG takılır anlamış değilim,lütfen bağışlayın...
Hocam , Km'de 130 krş yaksın diye takılır:) Hem inanın 200 krş yakmayı nasıl beceriyorsunuz ben de onu anlamış değilim. Şehir içi 300 civarı yakıyor.
Sevgili kardeşim denemesi kolay aracı limitlerinde kullanırsanız daha büyük motor gücü beklemezseniz sizde daha az benzin harcarsınız,biliyorsunuz fakir ülkemiz ''DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ'' kullanıyor.Aciz politikacımızlarda halkın gözünü 1.5 metre paçavra ile boyarken,dış ülkelere 30.Kuruşa sattıklar benzinin litresini vatandaşına 3.70 Kuruşa satma maharetini gösteriyorlar...Selam ile...
Oktay ACAR demiş ki:akres demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:Km'de 20 kuruş yakan bir araca neden LPG takılır anlamış değilim,lütfen bağışlayın...
Sevgili kardeşim denemesi kolay aracı limitlerinde kullanırsanız daha büyük motor gücü beklemezseniz sizde daha az benzin harcarsınız,biliyorsunuz fakir ülkemiz ''DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ'' kullanıyor.Aciz politikacımızlarda halkın gözünü 1.5 metre paçavra ile boyarken,dış ülkelere 30.Kuruşa sattıklar benzinin litresini vatandaşına 3.70 Kuruşa satma maharetini gösteriyorlar...Selam ile...
akres demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:akres demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:Km'de 20 kuruş yakan bir araca neden LPG takılır anlamış değilim,lütfen bağışlayın...
Bu arada en sevmediğim şey birilerinin siyasi görüşünü anlatması ve dahası dikte ettirmesidir. Mutlaka buradaki herkes bir politikacının veya insanın ne derece aciz olduğu veya olmadığı konusunda fikir sahibidir. Ben en azından sizin, politikacılarımız hakkındaki düşüncelerinizi hiç merak etmiyorum. Sadece şehir içi 300 krş civarı yakıyor, diyorum. Buna cevap veriniz verecekseniz.
Hiç kimseye politika ve görüş dikte ettirmeye ihtiyacım yok,akil olan zaten anlar ben aracımın Km.de 20 kuruş benzin yaktığını söylüyorum sizde 30 Kuruş yakıyor diyorsunuz olabilir ben 1.2 lt.motor hacmi olan bir araca LPG yi gereksiz görüyorum sadece ,siz daha spor kullanırsınız ben yaşım icabı daha sakin kullanırım aradaki fark bundandır...Neden 1.5 paçavraya takıldınız neyi kastteğimi anlayacak yaştasınız,Clio kullandığınıza göre...
Ayrıca halkın gözünü boyadıkları (!) 1.5 metre PAÇAVRA ile ne kastediyorsunuz? Sanırım kendinizi bir araba forumunda değil de başka yerde sanıyorsunuz?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir