dafkanat demiş ki:Arkadaşlar dün vizeye gitmek için Landi Renzo ya gittim. Bana 1 Ocaktan sonra MMO' dan sızdırmazlık raporu alma zorunluluğunun kalkacağını söyledi. O yüzden vizeye gitme tarihim 1 Ocaktan sonraya kaldı. Ayrıca alttan stepne montajı için projenin olduğunu söyledi. Hayırlısı bakalım.
dafkanat demiş ki:Evet arkadaşlar, bugün işlemleri başlattım. İlk başta fatura, proje vs. aldım ve sızdırmazlık için mmo na gittim. Adam cins çıktı. Muhafaza olmadığı için kıllık yaptı. Ama , muhafaza olmadan da sızdırmazlık raporunu verdi. Sonra vizeye gittim. 15 dakika sonra acı gerçek. Bagajdaki şasi numarası okunmuyor-bulunamıyor! Kan beynime sıçradı, sinirlerim harap oldu. Herhalde dedim stepne havuzunu keserken o da gitti. Aradım bulamadım. MMO na gidip şasi numarası bastırmak istiyorum dedim. Adam 175 Tl istedi. Arkamı döndüm ve gittim. Sonra kesilen parçaya bakmak için eve geldim. Şasi numarasını göremeyince o parça üstünde içim çok rahatladı. Yetkili servise uğrayıp başka bir clio 3 te seri numarası yerine baktım. Göz önünde imiş ama ben içten ve dıştan paslanmaya karşı pütür attırdığım için şasi numarası uçmuş. Ara ara yerini buldum. Pütürü fırçaladım. Sonunda ortaya çıktı. Tüvtürke gidip tekrar girdim. Bu sefer geçti. Evrakları hallettim tabi tüvden önce (EK-1). Ama ruhsat için vakit kalmadı. Son iş olarak o kaldı . Bir hafta içinde yaptır mutlaka dedi. Yarın kısmetse İzmir e gideceğim. Pazartesi de ruhsat işini halledeceğim inşallah.
Yani özetle yaşadığım sıkıntıları saymazsak halloldu. Yalnız uyarı eğer pütür attırırsanız şasi numarasını üstünü kapatıp attırın. Zİra o olmayınca olmuyor. Herkese iyi akşamlar.
Hocam tekrar hayırlısı olsun. Biraz uğraştırsa da sonunda halletmişsiniz.
MMO'dan Sızdırmazlık Raporu alma zorunluluğu da kalkmamış anladığım kadarıyla.