ebtih demiş ki:merhaba arkadaşlar. ben foruma arasıra giren birisiyim.bu yüzden tanımayabilirsiniz. ben sakaryadan fatih.
2008 model 1.2 motor 16V 75beygir clio 3 hb var. malum benzin 3.72TL/Lt oldu. yılda ortalama 18000 km yapıyorum. LPG taktırıp taktırmamakta kararsız kaldım. bir yandan orjinalliğini bozmayayım diyorum bir yandan ayda ortalama 350-400TL benzine vermektende bıktım.
bir iki yerde okudum galiba istepne yerine takmıyolarmış depoyu? bilgisi olan, kullanan, tavsiye eden veya etmeyen tüm arkadaşların fikirlerini bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
valla satmam diyosan taktır tabi, marka da önemli montaj yapan da, kesinlikle başında bekle refakat et
degistirebilirim diyorsan dizel araba al gec, yani arabanı satıp 2000 lpg dönüsüm parası üstüne de biraz ekleyip dizel alman daha mantıklı, yani ben olsam öyle yapardım, sahsi fikrim bu yönde.. her ne olursa olsun ülkemizde kus grubu vb haricinde büyük cogunlukla aracları lpgli satmak daha zorlasıyor,arabayı begense lpg li denilince geri cekiliyor insanlar.. misal ben lpg kullanacak olsam lpg li araba almak yerine benzinli alıp kendim montaj yaptırırım, belki benim titizligim bu bilmiyorum