Aakyol66 » 28 Ekim 2019 18:34
Arkadaşlar merhaba yenilerde 2008 model clio 3 1.2 16 v robotik(QuickSilver) şanzıman bir araç aldım. Aldığım günlerde bazen ilk kalkışta hafif titrek kalkış yapıyordu bu durumu çok önemsemedim normaldir diye düşündüm.fakat sonraları bi titreme teklemeye dönüştü bu tekleme zaman zaman eskisi gibi çok az zaman zamanda rahatsız edici zaman zamanda çok az karşılaştığım bi durum normal kalkış yaptı tabi soluğu bir serviste aldım usta dediki bu araçta rolanti dalgalanması var dedi onunyaplım kesilir dedi boğaz kelebeğini temizledi vb fakat ne rılanti ne vites düzeldi bende daha fazla öpülmemek için 1000 tl ödedim çıktım sonra bir şanzımancıya gittim baskı Balat’a dedi onuda değiştik 1500 ödedim ama sonuç halen aynı araç halen boşta iken rolanti düzensizliği çok az ama vitese attığımda dalgalı hatta viteste iken kendi kendine gaz verip düşürüyor ama tekleme probleminde aynı arkadaşlar şuana kadar 2500 öpüldüm ama daha fazlada bütçem yok sizlerden yardım bekliyorum sorunu artık iyi tespit edip ustanın yanına öyle gitmek istiyorum şimdiden herkese teşekkür ediyorum