semih89 demiş ki:Devrim demiş ki:Doğru. Ama Xenon'un ampulleri de para. Onların ömrü ne civarda bilgin var mı?
valla abi senelerce kullanıyosun o işler biraz şans meselesi 1 sene olucak bende tık yok , 4-5 yıldır kullanan biliyrm aynı ucuz seti. zaten onların da fiyatları epey ucuzladı ampuller.
katılıyorum, tamamen şans işi, philips ya da osram olunca sadece şansın artıyor, ben xenonlarımla yaz gecelerimi oldukca aydınlattım, gündüz şirket aracım olan yeni symbol'ü kullanıp geceleri de kendi aracımla gezdim, uzun yollara da gittim ki antalya-izmir yolu genelde karanlıktır (özellikle antalya-denizli arası) gayet keyifli geçti, virajlardaki aydınlatma bambaşka, kesinlikle tavsiye ederim, devrim kullandıgı ampullerin sürekli patlamasından şikayetci, bence değiştir devrim, sana daha şart,hepsiburada'dan almıştım ben o zaman 100liraya geldi bana simdi biraz pahalılanmış ama takip edilebilir
özün sözü
http://www.hepsiburada.com/monza-x-trem ... =otm011771
bu üründen ben memnun kaldım, ama tamamen ŞANS, sonra aldım memnun kalmadım gibi siteme maruz kalmak istemem 8-)