Eline sağlık güzel olmuş.
3. resimde farın altındadamı led var.........
Tolga demiş ki:caglardr demiş ki:herkese iyi akşamlar ben de dün bagaj lambasını serviste taktırdım montaj dahil 8 ytl aldılar.ama bi lambanın bile ekstra olması can sıkıcı :x
senın toprpıdoda ısık varmı? alıs abı yedek parca olayı cok kotu sonradan bırsey yapmak cok para
Orkun demiş ki:Tolga demiş ki:caglardr demiş ki:herkese iyi akşamlar ben de dün bagaj lambasını serviste taktırdım montaj dahil 8 ytl aldılar.ama bi lambanın bile ekstra olması can sıkıcı :x
senın toprpıdoda ısık varmı? alıs abı yedek parca olayı cok kotu sonradan bırsey yapmak cok para
Ee ikisi birden ozaman bize 15ytl falana denk gelicek. Neyse çok kullanmıyoruz biz allahtan ta ki çıldırınca artık 15 lira verip yaptırırız
Tolga demiş ki:-kadircan- demiş ki:arkadaşlar dün srvisten bagaj lambamı aldım ( 8 ytl )ve kendim taktım fakat o kısımda boşta beyaz bir soket daha var acaba o nedir hoporlor için olabilirmi
Bagaja cekılı speaker hattı yok o benım bıldıgım aırbag ıcın ama clıo3 de orada yok sanırım yada alarm ıcın hatları hazır cunkı
Tolga demiş ki:SAMET torpıdo ısı assagı yukarı 70 80 ytl sımdı teybın arkasından yada cakmak oldugu yerden eletırık alınıyor eskı foreumda metın yapmıstı bunu konsaol sokulmuyor sokulen sadece torpıdo oda cok basıt o uzun cubu elınle cek gelıyor ondan sonra vıdalrı goruceksın sok vıdaları torpıdoyu kendıne cek gelıyor basıt bırsey egerkı elımde resım kaldıysa sana sokulmus halının resmını koyarım
"Ampul boslu" derken?Tolga demiş ki:...ama orda ampul boslu varmı? :?:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir