Bu özellik Extreme'de var mı acaba? Çok istediğim bir özellikti, katalogda olmadığını görünce çok üzülmüştüm. Şimdi burada Authentique'lerde olduğunu görünce umutlandım.
Cuma günü aracı teslim alıyorum inşallah, alınca ilk denediğim bu olacak.
Öncelikle hayırlı olsun Çağrı. Kazasız belasız günlere diyeyim... Ve için rahat olsun, Authentique'lerde varsa Extreme'de haydi haydi vardır merak etme. :)mcagriunal demiş ki:Bu özellik Extreme'de var mı acaba? Çok istediğim bir özellikti, katalogda olmadığını görünce çok üzülmüştüm. Şimdi burada Authentique'lerde olduğunu görünce umutlandım. Cuma günü aracı teslim alıyorum inşallah, alınca ilk denediğim bu olacak.
Çok güldüm gece gece, iyi geldi! :D :mrgreen: :mrgreen:DOGAN demiş ki:...gördünmü böcüğümü dedim ne olduki dedi :| bende far söndü dedim tepkisi harikaydı ne güzel farıda sönüyor demek :lol:
Devrim demiş ki:Öncelikle hayırlı olsun Çağrı. Kazasız belasız günlere diyeyim... Ve için rahat olsun, Authentique'lerde varsa Extreme'de haydi haydi vardır merak etme. :)mcagriunal demiş ki:Bu özellik Extreme'de var mı acaba? Çok istediğim bir özellikti, katalogda olmadığını görünce çok üzülmüştüm. Şimdi burada Authentique'lerde olduğunu görünce umutlandım. Cuma günü aracı teslim alıyorum inşallah, alınca ilk denediğim bu olacak.
Tolga demiş ki:...basınc bıldırgecı dedıgın basınc sensorumu? clıo3 de bu ozellıkvarmı ben bılmıyordum?
Peki kapıyı açtıktan sonra selektör yaptınız mı, o hâlde aracın tepkisi ne oluyor acaba?berkalpberk demiş ki:...sellektör çaktım,uzunları yaktım hatta kolu falanda zorladım ama malsef sürücü kapısı açar açmaz farlar önüyor...
Devrim demiş ki:Peki kapıyı açtıktan sonra selektör yaptınız mı, o hâlde aracın tepkisi ne oluyor acaba?berkalpberk demiş ki:...sellektör çaktım,uzunları yaktım hatta kolu falanda zorladım ama malsef sürücü kapısı açar açmaz farlar önüyor...
Ersin demiş ki:Yanlış hatırlamıyorsan 2007 den sonra çıkan modllerde kalktı bu özellik.
berkalpberk demiş ki:Ersin demiş ki:Yanlış hatırlamıyorsan 2007 den sonra çıkan modllerde kalktı bu özellik.
MAİS'i aradım 2007 ve üst modellerde yok dediler ...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir