Devrim demiş ki:Sağol Ömer abi, teşekkürler.
Kapı içi lambası Dynamique'lerde (veya ilgili pakete sahip modellerde) olabilir. Kapıların alt kısmındaki ceplerin içe bakan yüzünde bulunurlar ve ayak/pedal bölgelerini aydınlatır. Aslında bilmem-kaç model Renault'larda bile olurdu eskiden...
Arka sis lambası için kitapçık, sağda da lamba olduğunu ama yanmadığını belirtmiş. Tesisat çekili olmayabilir veya çekili olsa da bağlı olmayabilir. Ben arka labma setinin sökülmesi ve lambaların değişimiyle bilgili bir çalışma düşünüyorum. Bu vesileyle tesisatı incelerim...
Viraj lambası konusunda; Sami, farlara bakarak rahatlıkla görebilirsin olayı. Normal farlarda (benimkinde mesela) 3 adet ampul olur: Park, kısa ve uzun far ampulleri. Viraj lambalı farlarda ise dışa doğru bakan bir ampul daha bulunur. Bilindiği üzere, direksiyonu belli bir derece çevirince devreye giren lambalar bunlar.
Devrim hocam kapı içi aydınlatma lambası bizim araçların bazı modellerindede var herhalde bakım kitapçığını karıştırırken temsili resmini göstermişler .dış ısı kaptörünün bağlantıları kapı eşiğine kadar geliyordu acaba diyorum kapı içi kambasın kablosuda kapı eşiğine kadar geliyormu eğer geliyorsa hangi numaralı uçlar aydınlatmaya ait çünkü kaptör bağlantı kablolarını takarken boşta olan erkek fişler vardı bu konuda sizden ve elektrik tesisatı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. elime bir adet meganlara ait kapı içi lambası geçti eğer bunu monte eddip yakabilirsem fotoğraflarını çekip göstermek istiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.