Diablo » 25 Şubat 2009 00:47
Geçmiş olsun tabi bu arada 2 gün önce başıma gelen olay yüzünden banada :cry: :cry: :cry: Sabah evden çıkıp arabayı görmemle beraber başımdan kaynar sular döküldü.Arka tamponun sağ kısmında inanılmaz bir sürtme izi :evil: :evil: :evil: Sabah sabah sinir krizleri geçirdim :evil: :evil: :evil: Tampona baktım sağlam kırık ezik çürük yok ama resmen boya sıyrılmış üzerinden.Sabah kapıcı şahit olmuş,bir apartman sakinimiz arabasıyla otoparktan geri geri son sürat çıkarken arabama güzelce bir geçirmiş kadın şöför kendisi kadınlarla ilgili kötü şöför muhabbeti yapmak istemiyorum ama,Bunu ancak bir kadın yapar kapıcının gördüğüne göre vurunca durmamış bile arabanın arkasını kanırta kanırta çıkmış allahın bel..... allahtan tampon sağlam kapıcı hayret etmiş tamponun inmediğine neyse o kadar da dert etmedim 2 saat sonra kendime geldim daha önce kardeşim geri geri giderken konteynere sürtmüştü boyatmıştık allahtan hatun aynı yere vurdu sadece boya işi var arabanın renault ta şu tampon konusunda ne kadar övgü yağdırsak az gerçekten sağlam.