eylber demiş ki:Kkardeş geçmiş olsun Allah korusun daha büyük kaza olmadığına dua edelim mala gelsin ne yapalım .ama seni anlayabiliyorum tahmin edebiliyorum duygularını gözümüz gibi bakıyoruz bir çizikten içimiz sıkılıyor(kendimizin yapmadığı bir çizikten),ki kazaya ne demeli her zaman korkmuşumdur eski model arabalardan,çok umursamaz ve hiçç dikkat etmiyorlar otoparka çekerken bile yanımda eski bir araba olmasını istemem çünkü o kapıları inerken nasıl açtıklarını gördüm.tekrar geçmiş olsun dostum.
TheTez54 demiş ki:eylber demiş ki:Kkardeş geçmiş olsun Allah korusun daha büyük kaza olmadığına dua edelim mala gelsin ne yapalım .ama seni anlayabiliyorum tahmin edebiliyorum duygularını gözümüz gibi bakıyoruz bir çizikten içimiz sıkılıyor(kendimizin yapmadığı bir çizikten),ki kazaya ne demeli her zaman korkmuşumdur eski model arabalardan,çok umursamaz ve hiçç dikkat etmiyorlar otoparka çekerken bile yanımda eski bir araba olmasını istemem çünkü o kapıları inerken nasıl açtıklarını gördüm.tekrar geçmiş olsun dostum.
Abicim umur diyor ya sakınan göze çöp batar diye.. Ben alış veriş merkezlerinin otoparkında bile en uzak olsa dahi boş yere koyarım arabamı kapı açarken dokunmasınlar diye..
Beni anlayan herkese çook teşekkürler..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir