burak120320 demiş ki:murat demiş ki:dün bosh servsilede görüştüm.... 30,000 bakım herşley dahil 250 tl fiyat verdiler...... servise göre çok uygun... bunuda düşünmeye başladım açık konuşmak gerekirse...
parçayla onla bunla uğraşmaktansa temiz temiz fiaytta çok uygun.... her halukarda 200 tl ye yakın karın var ve içim rahat edicek bir servis....
slm.. konunun üzerinden epey bi zaman geçmiş ama paylaşmak istedim.. geçen hafta 45000 bakımı için bosch car servise gittim 415 tl fiyat verdiler. aynı işlemi renault yetkili servisinde 352 tl ye yaptırdım. bana biraz tuaf geldi bu :?:
ANATOLIA69 demiş ki:Arkadaşlar ben aracıma 60.000 km ağır bakımı Yetkili serviste yaptırdım.Birkaç extra ile beraber 1600 tl civarında ödedim. 70.000 bakımı (yağ filtre vs ) için servis 320 tl fiyat verdi.Arkadaşımın özel servisi var sordum 200 - 250 tutar dedi .ilk defa yetkili servis harici arkadaşımın servisine verdim.akşam aracı almaya gittiğimde arkadaşım yoktu fiyat çıkardılar 300 tl. Gittiğime gideceğime pişman oldum.
rcnkl demiş ki:burak120320 demiş ki:murat demiş ki:dün bosh servsilede görüştüm.... 30,000 bakım herşley dahil 250 tl fiyat verdiler...... servise göre çok uygun... bunuda düşünmeye başladım açık konuşmak gerekirse...
parçayla onla bunla uğraşmaktansa temiz temiz fiaytta çok uygun.... her halukarda 200 tl ye yakın karın var ve içim rahat edicek bir servis....
slm.. konunun üzerinden epey bi zaman geçmiş ama paylaşmak istedim.. geçen hafta 45000 bakımı için bosch car servise gittim 415 tl fiyat verdiler. aynı işlemi renault yetkili servisinde 352 tl ye yaptırdım. bana biraz tuaf geldi bu :?:
hocam çok vermisşsin ben yeni fiyat aldım %20 indirimli 229 tl 45000 bakımı
oguz1 demiş ki:Yetkili servislerin biraz pahalı olduğu bir gerçek ama 100 de 20 indirim leri yakalarsanız dışarıdan daha uyguna geliyor...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir