mahir-devrim demiş ki:merhaba bugün aracımın 40 bin bakımını yaptırdım 310 milyona çıktı.aracım 2006 clio aut.dci 65
blackist demiş ki:kimse 60,000 km bakımı yaptırmadı mı ya yakın zaman da benim araba şuan 59,200 km yi gördü ve yağ seviyesini tamamlayınız diye uyarı werryor sürekli :( kardeşim bugün bir yerde sormuş yanın daki arkadaşiyla adamlar 880 tl fiyat biçmiş yuh dedim :D kendi sürekli gittiğim servisi aradım hemen ardından bana fiyat vermedi değişecek parçaları görmeden fiyat wermem dedim kaba taslak fiyat istedim genel olarak 600 olur mu dedim yarim yamalak hemen hemen dedi ustam değişicek parçalara göre...
sizin tanıdıklarını warmı acana yetkili servislerin bakım departmanlarında...
SAYGILAR ONUR
Murat demiş ki:Enteresan bişey yaaa millet çatır çatır dışarıda serviste yaptırıyor başlarınada hiçbişey gelmiyor.Sonuçta Özel Renault servisleri var heryerde...Bencede bende sorun olucağını sanmam yaniii yaptırırsak...Her bakımda 50-100 tl fazla vermenin pek avantajı yok aynı zamanda daha öncede defalarca söylediğim gibi adam triger kayışını değiştirir test sürüşü yapar arabayı sana teslim eder diyelimki 10 gün sonra bişey oldu onu bağlamaaaazzz adam ben test ettim verdim arabayı der.Şimdi burda herkes olurmu canım öyle şey diycek.Şimdi birisi çıkıp arasın servisi ben bakıma geldim trigerim değişti 2 ay oldu trigerim koptu desin bakalım alacağı yanıt ne olur merak ediyorum servise gittiğimde sorucam bu soruyu :mrgreen: Ben gel kardeşim garantimiz var değiştirelim diyeceklerini sanmam :mrgreen:
Alper demiş ki:Murat demiş ki:Enteresan bişey yaaa millet çatır çatır dışarıda serviste yaptırıyor başlarınada hiçbişey gelmiyor.Sonuçta Özel Renault servisleri var heryerde...Bencede bende sorun olucağını sanmam yaniii yaptırırsak...Her bakımda 50-100 tl fazla vermenin pek avantajı yok aynı zamanda daha öncede defalarca söylediğim gibi adam triger kayışını değiştirir test sürüşü yapar arabayı sana teslim eder diyelimki 10 gün sonra bişey oldu onu bağlamaaaazzz adam ben test ettim verdim arabayı der.Şimdi burda herkes olurmu canım öyle şey diycek.Şimdi birisi çıkıp arasın servisi ben bakıma geldim trigerim değişti 2 ay oldu trigerim koptu desin bakalım alacağı yanıt ne olur merak ediyorum servise gittiğimde sorucam bu soruyu :mrgreen: Ben gel kardeşim garantimiz var değiştirelim diyeceklerini sanmam :mrgreen:
Geçenlerde bu konuyu arkadasımlar serviste tartıstık. Ben aracımın km bilgisayar girilmemesinii istedim bundan sonra ama dediler 2 hakkın var 1 dısarıda yap garantisiz diyeri serviste bir sey olursa aracın servs geçmişi olduğundan bilgisayardan görülmekte ve garanti işlemlerini yapmakta ;)
BAKIM demiş ki:Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar, bilindiği üzere sıfır araçların ilk fenni muayeneleri alındıktan üç yıl sonra yapılıyor ben aracımı eylül 2006 da aldım fenni muayenesi bu yıl yapılacakmı ? bu konuda bilgisi olan varmı teşekkür ederim.
Diablo demiş ki:BAKIM demiş ki:Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar, bilindiği üzere sıfır araçların ilk fenni muayeneleri alındıktan üç yıl sonra yapılıyor ben aracımı eylül 2006 da aldım fenni muayenesi bu yıl yapılacakmı ? bu konuda bilgisi olan varmı teşekkür ederim.
Aracın ruhsatında yazar oradan bakın aracınız 2006 modelse büyük bir ihtimal 2009 yılı yani bu yıl içerisinde muayeneye girmesi gerekiyor benim araç 2008 model ocak ayı trafiğe çıkışlı ve ruhsatta yazan ilk muayene geçerlilik (Tabi araç sıfır daha muayeneye girmedi) süresi trafiğe çıktığı ocak ayının 2011 yılına kadar geçerli yani 3 yıl ruhsatınızda yazması lazım.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir