eglonia demiş ki:Arkadaşlar dün dizel aracımın ağır bakımları yapıldı. Parçalar orjinal olmak üzere Trriger kayışı, V Kayışı, Yağ-Hava-mazot filtreleri değişti. Elf 5w40 yağ ve antifriz değişimi yapıldı. 560 TL. malzemeler için 300 TL. işçilik için ödedim. Yer Bursa. Sizlere de fikir olması açısından paylaşıyorum.
tefenni15 demiş ki:eglonia demiş ki:Arkadaşlar dün dizel aracımın ağır bakımları yapıldı. Parçalar orjinal olmak üzere Trriger kayışı, V Kayışı, Yağ-Hava-mazot filtreleri değişti. Elf 5w40 yağ ve antifriz değişimi yapıldı. 560 TL. malzemeler için 300 TL. işçilik için ödedim. Yer Bursa. Sizlere de fikir olması açısından paylaşıyorum.
Devir daim pompası değişmedi mi? Eğer değişmedi ise, büyük hata yapmışsınız.
eglonia demiş ki:tefenni15 demiş ki:eglonia demiş ki:Arkadaşlar dün dizel aracımın ağır bakımları yapıldı. Parçalar orjinal olmak üzere Trriger kayışı, V Kayışı, Yağ-Hava-mazot filtreleri değişti. Elf 5w40 yağ ve antifriz değişimi yapıldı. 560 TL. malzemeler için 300 TL. işçilik için ödedim. Yer Bursa. Sizlere de fikir olması açısından paylaşıyorum.
Devir daim pompası değişmedi mi? Eğer değişmedi ise, büyük hata yapmışsınız.
Değiştirmedi. İyi durumda olduğunu söyledi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir