duman02 demiş ki:....bir de angellerin yanlarında küçük park ampülleri oluyor her farda2-3 tane gibi değişiyor.mavi renkli.onlarda farların içine dahil miydi yoksa sonradan mı aldın.ya da hiç öyle bir far yuvası yokmuydu.
Devrim demiş ki:Çok güzel görünüyorlar Qwerty. Harika!.
Tolga demiş ki:QWERTY demiş ki:ARKADAŞLAR BUDA BENİM CLİO III UMARIM GÖNDERMEYİ BECERMİŞİMDİR
Hos olmus gule gule kullan
Tolga demiş ki:QWERTY demiş ki:ARKADAŞLAR VERDİĞİNİZ ÖNERİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM RESİM GÖNDERMEK İSTERİM TABİ AMA BENDE RESİM FORMATINI KÜÇÜLTECEK PROGRAM OLMADIĞINDAN DOLAYI GÖNDEREMEDİM ANGEL FARA GELİNCE SADECE KISA FARDA MERCEK VAR XENON İÇİN BİRDE KISA VE UZUN FARIN ÜZERİNDEKİ ANGEL VAR SU ALMASINA GELİNCEDE BEN DENEDİM SU ALMIYORLAR SADECE SICAKKEN TAZİKLİ SU İLE MARUZ KALDIKLARINDA BUHAR YAPIYORLAR MARKASI GALİBA TAİWAN'DAN GELDİĞİNİ BİLİYORUM SADECE AMA CLİO'YA ÇOK FARKLI BİR HAVA KATIYOR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM HERKEZE TEKRAR TEŞEKKÜRLER
junyan marka olması lazım buharı bence su aldıgı ıcın yapıyor olabılır aynı saatlerdekı gıbı bence sen genede buhar gıdınce cekomastık yapderım
ohhdude demiş ki:Maşallah nede güzel duruyo angellar ve araba.Kazasız belasız. Darısı başıma inşallah.
Tolga demiş ki:QWERTY demiş ki:ohhdude demiş ki:Maşallah nede güzel duruyo angellar ve araba.Kazasız belasız. Darısı başıma inşallah.
teşekkür ederim
bu halkalarım atıyom ampulu bozulunca tekrarmı far acılıyor mantıgı nedır?
QWERTY demiş ki:ARKADAŞLAR BUDA BENİM CLİO III UMARIM GÖNDERMEYİ BECERMİŞİMDİR
QWERTY selam.QWERTY demiş ki:ARKADAŞLAR ANGEL FAR'I 500 YTL YE ALDIM BU 500 YTL'NİN İÇİNDE XENON TAKTIRDIĞIM İÇİN ÖNCEDEN AMPUL DEĞİŞİMİNE 100 YTL ALDILAR VE MONTAJDA VAR...
Farı inceledim de; Sökülecek vidaları var, bu güzel ama kenar taraflar silikonla yapıştırılmış. Hani yapıştırırken özenli olursun da, ama silikonu sökmek mesele sanırım.QWERTY demiş ki:Tolga demiş ki:bu halkalarım atıyom ampulu bozulunca tekrarmı far acılıyor mantıgı nedır?
halkalar sadece görünüm için yani parkları yakınca onlar yanıyor ampüllerde bozulma değil patlama oluyor ama zaman olarak 2 yıl gibi kullanma süresi ve garantisi var patlayıncada ampülü değiştiriyorsunuz
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir