Tolga demiş ki:ohhdude demiş ki:Tolga demiş ki:hortumlamı kaplanıyor yay ben anlamadım bırde H R MARKA COK IYIMIS yanı konforda degısme olmazmıs
Evet hortumla kaplıyosun, daha doğrusu yayı hrtumun içine yitip dönderiyosun. Evet H&R yi de bana tavsiye ettiler güzel marka diyorlar.
evet demek kı usta ınemlı ıyıbır yer bulmalı yazdıuklarınızdan anladıgım pekı yayla ılgılı aracın garantı dısı kalma durumu varmı ıbrahım?
Evet usta önemli zaten başka bir ustaya gidip sorunu çözdük Bana extradan 40 liraya maal oldu o yüzden başta sağlam bi ustaya gitmek lazım 3-5 kuruştan kaçmamak gerekli.
Garanti dışı kalıyor bildiğim kadarıyla ama orjinallerini takıp gidersen anlamazlar heralde. Yada servis tanıdık olacak halledecekler. Ben 15000 bakımında servise gideceğim o zaman soracağım. Eğer garanti dışı bu araç derlerse bende diyeceğim ki, ozaman servise size gelmeme gerek yok ben sanayide hallederim :) Onlarda bu durumda büyük ihtimalle servisi kendileri verip para kazanabilmek için bi sorun olursa halledeceklerini söyleyecekler. Zaten servise göre bişey yok parça garantiden değişince ceplerinden para çıkmıyor. Hatta renodan extra işçilik parası falan da kazanıyorlardır.