Devrim demiş ki:Devrim demiş ki:...aracınızdaki müzik sistemine harici olarak başka kendi güç ünitesine sahip ses kaynaklarının bağlanması için kullanılır...
emretes demiş ki:...Aux girişleri için ara amfiye gerek olmaz... ...gerekli yükseltmeyi teyp yapar...
Evet, demek istediğim buydu.
Yalnız diğer Dynamique kullanıcılarından ses seda yok. O yüzden Cd çaları söktürüp arkasına bakmanız gerekebilir malesef...
Az önce ustaya gittim. Usta bu teyplerde aux terminali olduğunu ama giriş olmadığını söyledi. Ama yapılabiliyormuş. Orijinal bir mini iso soketi gerektiğini söyledi. Kendisinin önceden yaptığı bir giriş varmış, şimdi onu bulmaya çalışıyor. Bulamazsa durumu değerlendireceğiz.
Bu arada Renault bu gibi talepleri Moda'daki Adnan Elektronik'e yönlendiriyormuş, ustanın dediğine göre. Orada Aux girişi yapılıyormuş ama 80 ytl gibi bir fiyatı varmış. Benim bu Adnan El. konusunda bir bilgim yok. Nerededir, nasıldır hiç bilmiyorum.
Ama bizim ustanın bir çözüm üreteceğine inanıyorum.
Ayrıca Renault cd çalarlarının arka tarafındaki aux terminalinin pin şemasını da buldum internetten. Hiçbir şey yapamazsak, kendim bir şeyler de uydurabilirim gibime geliyor.
Sonuç itibariyle buna kafayı taktım. :geek:
Bir çözüm bulana kadar eylemlerim sürecek! :mrgreen: