omeralemdar demiş ki:ender bacanagın yanındayım giresunda d-smart var onda ücretli filim istiyoruz dün <kabadayıyı ben zaten ŞENER ŞEN hastasıyır zügürt aga,mühsin bey, hele ikinci bahar bir harikadır ali haydar olarak , eşkiya dan sonra KABADAYI çok güzel eski arkadaşların daha dogrusu sonradan mal mülk sahibi olanların bir anda nasıl geçmişini unuttugu bir konu :roll: :roll: / bügün recep ivedigi izledim fazla begenmedim argo küfür ve el hareketleri var güldürüyor........ :twisted:
Valla eşkiya filmi Türk sineması için kesinlikle bir çağ atlamadır. Kadro desen kadro, senaryo desen senaryo, görsellik desen görsellik. Hayatım boyunca izlediğim en güzel Türk filmidir. Şener ŞEN gibi bir usta Türkiye için büyük bir kazançtır. Türk sinemasında yapılan filmlerde olan küfür sahnelerinin çok olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. O bizim yabancı filmlerdeki küfürleri kahretsin diye çevirmemizden kaynaklanıyor. İnanın adamlar bizden çok daha fazla küfrediyorlar. Tabi küfürlerin çok fazla olduğu filmlerde var ama bence çoğu filmde normal düzeyde. Bizim halkımızın ağzı bu. Siz hiç kavga eden iki adamın birbirlerine "geri zekalı adam" diyerek kavga ettiğini gördünüz mü? Valla ben 28 yaşımdayım bu zamana kadar hiç görmedim.