Tavsiye edebileceğiniz filimler ve diziler

Forumla ilgisi olmayan her türlü sohbet muhabbet konuları (Maçlar, haberler gibi günlük ve güncel konular.)

Re: Tavsiye edebileceğiniz filimler ve diziler

İleti Bahadir » 09 Temmuz 2008 14:39

omeralemdar demiş ki:ender bacanagın yanındayım giresunda d-smart var onda ücretli filim istiyoruz dün <kabadayıyı ben zaten ŞENER ŞEN hastasıyır zügürt aga,mühsin bey, hele ikinci bahar bir harikadır ali haydar olarak , eşkiya dan sonra KABADAYI çok güzel eski arkadaşların daha dogrusu sonradan mal mülk sahibi olanların bir anda nasıl geçmişini unuttugu bir konu :roll: :roll: / bügün recep ivedigi izledim fazla begenmedim argo küfür ve el hareketleri var güldürüyor........ :twisted:

Valla eşkiya filmi Türk sineması için kesinlikle bir çağ atlamadır. Kadro desen kadro, senaryo desen senaryo, görsellik desen görsellik. Hayatım boyunca izlediğim en güzel Türk filmidir. Şener ŞEN gibi bir usta Türkiye için büyük bir kazançtır. Türk sinemasında yapılan filmlerde olan küfür sahnelerinin çok olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. O bizim yabancı filmlerdeki küfürleri kahretsin diye çevirmemizden kaynaklanıyor. İnanın adamlar bizden çok daha fazla küfrediyorlar. Tabi küfürlerin çok fazla olduğu filmlerde var ama bence çoğu filmde normal düzeyde. Bizim halkımızın ağzı bu. Siz hiç kavga eden iki adamın birbirlerine "geri zekalı adam" diyerek kavga ettiğini gördünüz mü? Valla ben 28 yaşımdayım bu zamana kadar hiç görmedim.
Bahadir
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65hp
Kilometre: 70000
Yakıt: Shell GTL +
Lastik Markası: Michelin Enegy Saver
İsim ve Şehir: Ankara

İleti ENDER » 18 Temmuz 2008 17:50

Arkadaşlar pazartesi günü show tv de saat 21:15 de seyretmemiş olan arkadaşlara tavsiye edebileceğim beğenerek izlemiş olduğum filimler den bir tanesi var sakın kaçırmayın
[ img ]
[ img ]
ENDER
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: OPEL/MERİVA 2004
Motor Tipi & Gücü: 1600cc.100hp
Kilometre: 93300
Yakıt: Akpet
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: ENDER/KOCAELİ

İleti hüseyinhoca » 07 Eylül 2008 02:13

üni yıllarından beri film hastasıyım. özellikle izleyip beğendiğim filmleri de vcd olarak biriktiririm. şimdiye kadar izleyip de beğendiğim dizilerden en beğendiğim Avrupa Yakası'dır. ancak nedense ilk 94 bölümü. ilk 100 bölümü de elimdedir. bu bölümleri ve beğendiğim sinemaları tekrar izlemek çok büyük keyif verir bize... zaman buldukça tabi.. özellikle çizgi sinemalarda (animasyon) son zamanlarda gerçekten harika yapımlar çıkıyor. büyük küçük kaçırmamak gerekir diye düşünüyorum....
hüseyinhoca
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: hüseyin & erzurum

İleti SAFAK SAHIN » 09 Kasım 2008 16:59

arkadşlar bu filmi izledim ve ufak bir yorumlar yapmak istiyorum.
[ img ]

bugün evde izledim ve çok hoşuma gitti.Baya etkilendim.Ben filmin tamamını Huzur evlerinde geçiyor zannediyorum ama aksine sadece huzurevi yok.Beklediğimden dahada iyi bir film çıktı.Mahsun Kırmızıgülü tebrik ediyorum.Bu film için insanların duygularını kullanarak ticari amaçlı yapılan bir film dediler ama ben öyle görmedim.Zamanımızda bu kaybolmuş Anne Baba karvamımızın ne kadar önemli olduğunu vurgulamış.Keşke bu tarz kaybolmuş ya da kaybolmaya yüz tutumuş duygularımızı işleyen filmleri bol bol yapsalarda özümüzü kaybetmesek.Aralara yine amerikan tarzı filmleri yerleştiririz buna itirazım ya da karşı çıktığım yok o filmlerinde tadı başka ama bizi anlatan ve insanlığın özünü vurgulayan manevi duyguları işleyen filmlerede ihtiyacımız var diye düşünüyorum.

Teşekkürler Mahsunkırmızıgül ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞ.....
SAFAK SAHIN
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: CLIOIII Aut/2006
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16 V.
Kilometre: 87000
Yakıt: shell-95 oktan
Lastik Markası: bridgestone-Turanza
İsim ve Şehir: İZMİT/Karamürsel

İleti ENDER » 09 Kasım 2008 23:16

Şafak tavsiyen ve yorumun için teşekkürler en kısa zamanda izleyeceğim :D
ENDER
Moderatör
Moderatör

İleti ohhdude » 12 Kasım 2008 17:03

Dizi önerim Prison Break dir başkada birşey demiyorum :) Lostla kafa kafaya bi ayarda dizi. Konu farklı tabikide ama bağlayıcılık konusunda bence losttan farkı yok 10 numara. Her insanın hayatta 1 kez izlemesi gereken dizilerden birisi. İddalı konuşmuyorum gerçekten öyle izleyenler bilirler.
ohhdude
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16 valve
İsim ve Şehir: İbrahim/Ankara

İleti ohhdude » 12 Kasım 2008 18:44

Tolga demiş ki:
ohhdude demiş ki:Dizi önerim Prison Break dir başkada birşey demiyorum :) Lostla kafa kafaya bi ayarda dizi. Konu farklı tabikide ama bağlayıcılık konusunda bence losttan farkı yok 10 numara. Her insanın hayatta 1 kez izlemesi gereken dizilerden birisi. İddalı konuşmuyorum gerçekten öyle izleyenler bilirler.

Losta rakıp bırde heros mu ne ole bır dızı var ama ızlemedım hıc

Heroes u ben izledim Lostun Prison break'in yanında üfürükten teyyare kalır :D
ohhdude
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

İleti ohhdude » 13 Kasım 2008 01:58

2 kardeş var. Bunlardan birisinin üzerine bir suçu yıkıyorlar ve idama mahkum ediliyor. Fox River hapisanesine idam tarihini beklemek için gönderiliyor. Diğer kardeş Scolfield ise bu hapishanenin mimarı. Üstün pratik zekaya sahip bir insan izlerken yuh bukadarda zeki bir insan olamaz diyorsun. Kardeşini hapishaneden çıkarmak kaçış planını yapıp, bu planları başka birisinin anlayamayacağı şekilde vucuduna dövme olarak yaptırıyor. Bir banka soyuyor ve teslim oluyor. Hakime Fox River hapishanesine gitmek istediğini söylüyor. Hakimde iyi niyetten dolayı Scolfield i kardeşinin idam gününü beklediği Fox River'a gönderiyor. Ve dizi bu şekilde başlıyor. Daha fazla anlatmayım büyüsü kaçmasın
Karakterler, olaylar, özellikle senaryo mükemmel. Şimdiye kadar kaç kişiye tavsiye ettim bilmiyorum ama hepside iyiki izliyoruz diyorlar. Bi arkadaşımın annesi bile bağımlısı :) Hatta bağzı arkadaşlarım Lost tan daha çok beğeniyorlar Prison Breaki. Kesinlikle izle bence Tolga. Eminim teşekkür edeceksin :)
Ben gece 12 de başlayım aralıksız 9 bölüm izlediğimi hatırlıyorum. 9x45 dakikadan 405 dakika yapıyor. Emin ol başından kalkamazsın.
ohhdude
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

İleti ENDER » 05 Aralık 2008 21:52

Evet yeni vizyona girdi yorumlarınızı yazın da ona göre gidelim ?
[ img ]
ENDER
Moderatör
Moderatör

İleti SAFAK SAHIN » 05 Aralık 2008 22:32

ben izleyemedim henüz ama bu seferki GORA dan daha iyi olacaktır kesinlikle.Bende bekliyorum yorumları .bakalım forumda ilk kim gidecek izlemeye.BEni galaya çağırdılar ama ben halkımla izleyecem dedim ve gitmedim . :D
SAFAK SAHIN
Moderatör
Moderatör

İleti dci65 » 06 Aralık 2008 00:05

dizi konusunda sürükleyici bişiler istiyosanız, ohhdude un dediği gibi prisonbreak'i tek geçerim... ama "ben ölesine takılayım, hoşça zaman geçireyim, eşimle sevgilimle izleyeyim, romantik komedimsi olsun" derseniz, How I met your mother var, süper dizi.. amerikan gençliği, güzel kızlar, yakışıklı erkekler, hareketli aşk hayatı vs tarzı gençlik dizisi isterseniz de one tree hill, the OC, gossip girl.. bunlar size iyi gelecektir.. yok ağır abiyim diyosanız, yabancı dizi bilmiyorum, kurtlar vadisi iyi gider :lol: :lol: :lol: filmlerde de; son zamanlarda 3 filme gittim, aşk tutulması, osmanlı cumhuriyeti ve ıssız adam. aşk tutulması dizi ayarında bence başarısız bi film.. ıssız adam da çok yapmacık geldi bana, oyunculuk konusunda başarısızdı aktörler.. osmanlı cumhuriyeti ise komedi değil belgeselimsi bir film. tamam, komik öğeler içeriyor fakat kesinlikle " ben yerlere yatcam gülmekten" diyerek gitmeyin filme..
dci65

İleti ENDER » 06 Aralık 2008 16:38

dci65 önerilerin için teşekkür ederim konuya güzel girmişsin ıssız adam konusunda ne diyorsun?
ENDER
Moderatör
Moderatör

İleti dci65 » 06 Aralık 2008 18:31

ya abi ne bileyim, özellikle Melis Birkan'ın oyunculuğu beni tatmin etmedi... Barda filminde daha iyidi sanki... ama güzelliği 10 numara , o ayrı bi konu :D bide bi yerden sonra bayıyo böle duygusal, karamsar, "yazııık" demekten sıkıldım, yanımdaki kız arkadaşım (sevgilim olmayan, arkadaş sadece :lol: ) omzumda hüngür hüngür falan ne biliim, pek hoşnut ayrılmadım salondan açıkcası.. bana daha çok tokyo driftimsi filmler iyi geliyo abi :D
dci65

İleti SAFAK SAHIN » 04 Ocak 2009 00:36

[ img ]

MUTLAKA İZLEYİN ARKADAŞLAR HARİKA BİR FİLM..dUYGUSALLIK-ROMANTİZM-VE TABİKİ MÜZİİİİİK

DEVRİM MUTLAKA İZLE ZAMAN GEÇİRMEDEN HATTA ARŞİVE KOY HEMEN .MÜTHİŞ YAAAAA
SAFAK SAHIN
Moderatör
Moderatör

İleti 10'R » 27 Şubat 2009 11:20