Müzik sistemleri

Aracımızda bulunan ya da sonradan döşediğimiz ses üniteleri, hoparlörler ve diğer cihazlar.

Re: Müzik sistemleri

İleti Emirreis » 07 Ocak 2009 01:52

Tolga demiş ki:emır sız dobloda ındash teyp kullanmıssınız guya pıoneer bıle olsa bunların asansoru cabuk bozulurmus dogrumu sarsıntıdan

Abicim inankı pıonnerin ustune yok bu tarzda..

baska markalarınkını ınceledım cabuk oynuyor.. + ellınle tutup salaldıgında sallanabiliyor ama bızım teypte cark vs aparatları saglam..suana kadar sorun yok.
Emirreis
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Seat Leon
Motor Tipi & Gücü: 1.6 tdi
Kilometre: 50000
Yakıt: Shell
Lastik Markası: GOODYEAR
İsim ve Şehir: İSTANBUL

İleti Emirreis » 08 Ocak 2009 00:05

Murat demiş ki:Emir çok çılgınca bişey olmuş. :shock: Allah Arka koltukta oturanlara yardım etsin diyorum başka bişey diyemiyorum... ;)

abim suan ıtıbarı ıle arka koltukta oturmak biraz zor :)
Emirreis
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti Emirreis » 10 Ocak 2009 18:24

Ya abicim delı rakamlara delı sıstemler var..bu ısın sonu yok :)
Emirreis
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti Emirreis » 13 Ocak 2009 12:53

Abim hersey maddiyata bakıyor.. maddiyat varsa herseyı yapabiliyorsun bu konuda ama secimlerde önemlı.istanbulda diyelım 10 tane bu ısı yapan farklı marka var..
sen hepsınede gitsen hepsı sunu der .. '' Bizimkısı bir numra abi.. Dsb şampıyonu vsvsvs ''

Önemlı olan aklında bir marka varsa onu yapman yada gercekten hangi markaların nasıl özellıklerı var.. basta yogunlukmu seversınn yoksa tekno tarzı bası uzatmayıp sadece dup dup vuranınımı seversın vs hep bunları konusman anlaşman gereklı...
hobi + para + zamana + tesısat secimıne uygun araç + güzel bir usta = Kalite ve Zevk :)
Emirreis
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti dci65 » 14 Ocak 2009 02:46

ben sıkıldım ya.. geçen alstik patladı, iki saat stepneyi alttan çekebilmek için sistemle uğraştım. çıkarıyorum abi tesisatı.. 25 cm bas alıcam, bide hem içeriyi, hem basları beslicek amfi alıp bitiricem işi.. 2 tane 30 cm kocaman oluyor yaa. gerek yok...
dci65

İleti dci65 » 14 Ocak 2009 11:44

bebek olsun, station passat alıcam :) BABA bi arabaymış, reklamlarda öle diyo :D :lol:
dci65

İleti vipsezgin » 15 Ocak 2009 21:39

sonu yok galıba tolga abıcım
vipsezgin
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: Renault Clio II
Motor Tipi & Gücü: 1,6 16V
Kilometre: 88750
Yakıt: Shell opet
Lastik Markası: Lassa
İsim ve Şehir: SEZGİN / ÇORLU

İleti Emirreis » 16 Ocak 2009 19:25

Muratın dediği gibi kocaman kabınnn :) lstik patladımı kabloları cıkart onlar neysede kabını kucakla cıkart kenara koy bir yandan lastikle ugras bir yandan kabının muhafazasını sagla ohh ohh :)

Bakın sıze birsey anlatayım biz murat ısımlı bir arkadas ile 2001 yılı hıc unutmuyorum avcılara doğru gidiyoruz... yanımızdan bir arac gecmıstı bızdede gençlık + teskonunda verdigi ates ile kapışmaya basladık esenyurt tarafında öncekı saglık ocagı sımdıkı kaymakamlık binasının önune geldigimizde cukur yuzunden aracla takla atmıstık..
aractan cıktık etraftan kosanlar aracı duzelttılerr neyse jandarma geldı hemen bize soru soruyor vs bir kaç serseride forsattan ıstıfade teyple anfiylee ugrasıyordu biz bıraktıkkendımızı aracın sıstemı kabaca sökup ticariye attıgımız gibi eve gönderttik bir ark.la..
hatta mıllıyet gazetesıne cıktık :)

ilan :
[ img ]
[ img ]

O zamanlarda araca dama stickerler modaydı :) ne gunlerdi..
arac önce pert dendı sonra tamırlenıp muglaya satıldı :)
Emirreis
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti dci65 » 16 Ocak 2009 19:55

dediğim olayı yaptım. 400 rms 25cm bas aldım. yanına da 4 kanallı no name bi amfi koyduk. 4*100 rms gayet güçlü bişi. beni tatmin ediyor. ayrıca artık bagajım da var :)
dci65

İleti dci65 » 16 Ocak 2009 19:56

bu arada taktırdığım woofer blaupunktun en üst düzey serilerinden biriymiş. camlı kabinli. bas camın arkasında, garip bişi ama sesi mükemmel..
dci65

İleti Emirreis » 16 Ocak 2009 20:53

dci65 demiş ki:dediğim olayı yaptım. 400 rms 25cm bas aldım. yanına da 4 kanallı no name bi amfi koyduk. 4*100 rms gayet güçlü bişi. beni tatmin ediyor. ayrıca artık bagajım da var :)

Muratcım hayırlı ugurlu olsun öncelıkle... Anladıgım kadarı ıle 1 adet koymusuun.. hanı söyle bişi vardır ya bızde 2 adet jbl 1000 lık varken sadece bass 500 rms verıyordu..diyorduk bu yetersızz sonra gittik 2 tane jbl p1222 lerı taktık sımdı ikisi 800 Rms verıyor anca kestı bizi..suraya gelıcem uzattım ama hanı yakında buda bizi kesmıcek sonra L7 kıckere falan döncezzz sen 2 bastan 1 basa gectin emde capı kuculttun kulagını etkılemedımı..
Ancak birde su var hanı aldıgın bass 400 rms dedigine göre digerlerı bu rakamın altında kalıyorsa bişi demem.

1 Ohm damı bagladınız?
Emirreis
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti dci65 » 16 Ocak 2009 20:56

abi bas sesi inanılmaz netleşti.. kaç ohmda bağlandı bilmiyorum ama 2 tane 30 cm'den sonra bu bas hiç fena değil. inan eksiklik hissetmiyorum hiç. garip yani.. ama sadece woofer 650 euro, öyle de bişi var yani :D kaliteli bişi heralde :D
dci65

İleti Emirreis » 16 Ocak 2009 20:59

dci65 demiş ki:abi bas sesi inanılmaz netleşti.. kaç ohmda bağlandı bilmiyorum ama 2 tane 30 cm'den sonra bu bas hiç fena değil. inan eksiklik hissetmiyorum hiç. garip yani.. ama sadece woofer 650 euro, öyle de bişi var yani :D kaliteli bişi heralde :D

Muratcımm Sen ısını bılırsın..
Fiyat olarak ıyıymıs..
Ancak Anfı yeterlıdır umarım
Emirreis
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti dci65 » 16 Ocak 2009 21:01

valla bir kuruş para çıkmadı cebimden, verdim, aldım.. :D yalnız amfi biraz kötü.. premier marka fakat çok güçlü bi amfi..
dci65

İleti Emirreis » 17 Ocak 2009 18:36

blaund dedi sanırım
Emirreis
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN