Kenancelik demiş ki:Dayı sen bunların dışında çok basıyon galiba..8.5-9 hadi neyse de 10 lt çok geldi bana
eylber demiş ki:Yakıttan bende çok şikayet ediyordum en son hafta sonu 200+200 :400km yol yaptım ilk kez bu kadar uzun yola çıkarken ortalamam 9.2 idi arabayı stop ettim ortalama 5.6 gösteriyordu (yol olsa kesin 5,0 lara kadar düşer bence)çokk sevindim :D tabi bu gün istanbulda kısa bir işim vardı ortalama 5.8 oldu :roll: yani şehir içinde istanbulda ne yaparsak yapalımben 8 den aşşaığıya düşeceğini sanmıyorum yani sorun İSTANBUL'da :lol: beni en çok mutlu eden şey 400km den sonra arabanın çekişi inanılmaz değişti sanki öncedende mesajlarımda belirtmiştim sanki aracı arkadan bişey tutuyor gibi gelirdi bana otobanda 150km yapınca 400km yol yapınca araba 2.viteste inanılmaz atak geldi bana eski haline göre çok sevindim vala şimdi daha çok sevdim arabamı ;)
eylber demiş ki:Yakıttan bende çok şikayet ediyordum en son hafta sonu 200+200 :400km yol yaptım ilk kez bu kadar uzun yola çıkarken ortalamam 9.2 idi arabayı stop ettim ortalama 5.6 gösteriyordu (yol olsa kesin 5,0 lara kadar düşer bence)çokk sevindim :D tabi bu gün istanbulda kısa bir işim vardı ortalama 5.8 oldu :roll: yani şehir içinde istanbulda ne yaparsak yapalımben 8 den aşşaığıya düşeceğini sanmıyorum yani sorun İSTANBUL'da :lol: beni en çok mutlu eden şey 400km den sonra arabanın çekişi inanılmaz değişti sanki öncedende mesajlarımda belirtmiştim sanki aracı arkadan bişey tutuyor gibi gelirdi bana otobanda 150km yapınca 400km yol yapınca araba 2.viteste inanılmaz atak geldi bana eski haline göre çok sevindim vala şimdi daha çok sevdim arabamı ;)
Kenancelik demiş ki:eylber demiş ki:Yakıttan bende çok şikayet ediyordum en son hafta sonu 200+200 :400km yol yaptım ilk kez bu kadar uzun yola çıkarken ortalamam 9.2 idi arabayı stop ettim ortalama 5.6 gösteriyordu (yol olsa kesin 5,0 lara kadar düşer bence)çokk sevindim :D tabi bu gün istanbulda kısa bir işim vardı ortalama 5.8 oldu :roll: yani şehir içinde istanbulda ne yaparsak yapalımben 8 den aşşaığıya düşeceğini sanmıyorum yani sorun İSTANBUL'da :lol: beni en çok mutlu eden şey 400km den sonra arabanın çekişi inanılmaz değişti sanki öncedende mesajlarımda belirtmiştim sanki aracı arkadan bişey tutuyor gibi gelirdi bana otobanda 150km yapınca 400km yol yapınca araba 2.viteste inanılmaz atak geldi bana eski haline göre çok sevindim vala şimdi daha çok sevdim arabamı ;)
150 ye basmışsan 5.6 yı iyi tutturmuşun
YUKAY_DAYI demiş ki:işallah rodajı tamamladın da 150 bastın. bizin motorlar cücük zaten :D
oguz1 demiş ki:Rodaj bitimi aracın performansını etkilesede en büyük etken bakım sonrası oluyor. Tıkanmış olan tüm kanallar açılıyor, daha doğrusu tıkanmaya alışmış birisi birden araca sanki ekstra turbo takılmış hissediyor.
Bence 1.6 otomatik kullanan arkadaşa şiddetler LPG diyorum ve takıldıktan sonra hemende satmayın.
Bu arada Kayseride bir teknisyen yeni bir sistem geliştirmiş.Kendi aracında 1 senedir kullanıyormuş. Dizellerde 100 de 40 Benzinde 100 de 20, LPG de 100 de 10 tasarruf yapıyormuş. Sistemde 50 TL ye maloluyormuş. Çalışma prensibide karbüratere giren havaya yanıcı bir buhar veriyormuş. Biraz piyasaya otursun taktırırız. 122 krş yakıyorum şimdi Ankarada.5,0lt ortalamayla. Bunuda taktırırsak yaklaşık 74 krş düşüyor. :)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir