dikmenibo demiş ki:ben esp yi seçerdim, açıkçası fren yaptığımda direksiyon nereye dönükse aracın oraya doğru gitmesini tercih ederim, kaygan zeminde ufak frenlemede biler aracın arkasını atmasını değil...
yanılmıyorsam esp zaten ebv diye kapsıyor
ebv de çok yararlı birşey bence, yol üstünde farklı karakterde zeminlerdeki tutunmaya göre tekerlere fren gücü yolluyor, aracın çizgiden çıkmasını engelliyor...
cliolarda beğendiğim birşey ise afu. gerçekten işe yarar birşey olduğunu düşünüyorum, autodromda defansif sürüş eğitimine katıldım, ve fark ettim ki frene basmıyormuşum :D doğru düzgün fren köklemeyi orada öğrendim sayılır. afu nun ise bunu sizin içn yapması ayrı bi güzellik
dikmenibo demiş ki:hocam esp nin ne olduğunu nasıl çalıştığını biliyorum, bu kadar yazmışın ama.. yinede eline sağlık. sadece esp ebv yi kapsamaz deseydin yeterli olurdu..
Diablo demiş ki:dikmenibo demiş ki:hocam esp nin ne olduğunu nasıl çalıştığını biliyorum, bu kadar yazmışın ama.. yinede eline sağlık. sadece esp ebv yi kapsamaz deseydin yeterli olurdu.
Sağolun ben sizden alıntı yaptım ama size atfen bu kadar uzun yazmadım ben genel olarak yazıyorum yani hep açılan konuya vurgu olarak diğer iletilerime bakarsanız benzerlikler olduğunu göreceksiniz kesinlikle bir ukalalık durumu yok yani yanlış anlamanızı istemem ;)
dikmenibo demiş ki:bu yazı iyi oldu :D iyi forumlar..Diablo demiş ki:Sağolun ben sizden alıntı yaptım ama size atfen bu kadar uzun yazmadım ben genel olarak yazıyorum yani hep açılan konuya vurgu olarak diğer iletilerime bakarsanız benzerlikler olduğunu göreceksiniz kesinlikle bir ukalalık durumu yok yani yanlış anlamanızı istemem ;)dikmenibo demiş ki:hocam esp nin ne olduğunu nasıl çalıştığını biliyorum, bu kadar yazmışın ama.. yinede eline sağlık. sadece esp ebv yi kapsamaz deseydin yeterli olurdu.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir