Resul güzel olmuş gibi. Ama fotoğrafların çözünürlüğü sebebiyle o etkiyi vermedi sanırım. Ama çok tatlı olmuştur eminim. Ayrıca ilk baktığımda tweeter'ları gördüm ben de. Ve gerçekten iyi uğraşmışsın, orayı çıkartması zor gerçekten!.
-kadircan- demiş ki:radyo bilgi ekranını nasıl boyadınız söktünüzmü,boya işine girişince o kısmı bende boyamayı düşünüyorumda
Arkadaşlar, şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Aslında sohbeti geçseydi Resul'e de söylemek isterdim; Havalandırma çerçevelerini boyama işini yapan arkadaşlar bilirler ki en sağ ve soldaki çerçeveleri ilk boyadığımızda, özellikle güneşli günlerde, yan camlarda yansıma yapıyor. Benim ilk günlerde çok dikkatimi çekiyordu (dikkatin dağılması anlamında). Sonradan alıştım. Ama! Ön cama doğru olacak bu tip yansımalar sizin sürüş zevkinizi bozabilir.
Resul'un fotoğraflara ilk bakarken işçiliğin nasıl olduğu, nasıl göründüğünden ziyade, tweeter'ın ön cama nasıl yansıdığını gördüm. Fotoğraf çekim açıları sebebiyle biz göremiyoruz ama muhtemelen radyo ekran konsolunun da ön camda çok fazla yansıması olacaktır, özellikle de güneşli yaz aylarında. Bence bu, dikkatinizi ve ön görüşünüzü çok fazla etkiler.
Bu yüzden ön konsolun (göğsün) üst kısımlarıyla ilgili bir boyama yapmamanızı nacizane tavsiye ederim.