ARKADASLAR MERHABA,
SÖYLE BİR SORUNUM VAR!...
Pc mızı cift cekırdeklı yaptırtmıştık... Bir sure hersey normaldi..
Ancak ;
Butun gunn msn de durayım yazısayım formda msjlasayım wınamptan muzık youtubden video izleyim ms ofiste zaman gecireyim sorun yok sabah 6 dan gece 03:00 a kadar aktif olayım hic bir sorun yokk
amaaa
pc acayımmm 1 saat sonra falann NFS Undergraund oynayayım... yada ınternetten sinama ızleyeyımm... yadaaa hanı 5-6 sarkıyyı program ılee formatını degiştireyimm yadaa neroda klip yapıp en kalıtelı seklınde aktar kaydet yapayımm farketmezzz bellı bır dakkadan sonraa ne oluyorsa ohpp pc kapanıyor!!!!!!!!!!
hanı kapandı dıyelımm hemen acarsammm vindovsa hoşgeldınızzz fln dıyorya o kısma kadar gelıp kapanıyor yıne yanı kapandıktan sonra ortalama 2-3 dk beklıyorum....
bu nedendırrrr? nıyedırrrr... pc uzerıne bılgısı olann abılerımızden arkadaslarımızdan bana yardım etmelerını ıstıyorummmm
rahatca fılm ızleyemıyor oyun oynayamıyoruz...
biz bundan yaklaık 3 ay once pc yaptırdıgımız yre göturdukk denedıler ama dedıklerıne göre sonucu bulamamıs olup bana soyle bir acıklama yaptılar :
Beyfendı sıstemınıze baktık sorun yok gıbı sanırız kasanızı degişmenız gerek cunku kısa devre yaptırıyorr !!!! alalah alalh ne alaka anlamadımmm kocagun muzık dınlerken olmuyordaa oyun oynarkenmıı fılm ızlerkenmı oluyor anlamadım bu kısadevre yada ıyı nıyet suıstımalı bılmıyorum sızceee !!!!
Pc nın ozellıklerı falan lazımsa,
resımlerını koyuyorum ayrıca bır bakın bakalım pc de zayıf olan yada yukseltılmesı gereken ne var ıse yarar bişimi suan yoksa daha ıyı olması ıcın ne olmalı yorumlar ve souma cvp lutfen!!!!!!!!!
Resimler :
[ img ]
[ img ]
[ img ]