Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. Size bir kaç konuda danışmak istiyorum öncelikle modifiye konusunda bilgim yok.
Yani body-kit, spoiler gibi bir kaç terim harici pek bişey bilmem.
Geçtiğimiz günler Clio 3 Authentique 1.5 DCi gri bir araç aldık ve buna acil biraz modifiye uygulamam gerekli..
Sade ve etkileyici olmasını istiyorum ama aşırıya kaçacak bütçemde yok, öncelikli olarak dış değişiklikleri düşünüyorum.
1.'si ve benim için en önemlisi, Spoiler.. Bunun tiplerini gördümde Elif Tuning'te ki hoşuma gitti, sizce orjinalini taktırmasam sorun yaşar mıyım? Ve ya bunu taktırırsam ileride çıkartma gibi bir şansım olabilir mi?
2.'si farlar.. Bildiğim kadarıyla arka far için herhangi bir uygulama çıkmadı ama ön taraf için sizce far ve sis için ne alsam daha çok yakışır ve uygun fiyatlı nereden bulabilirim. Onuda orjinal almasam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
3.'sü jantlar.. Jant konusunda hiç bilgim yok desem yeridir, normal şuan üzerinde bulunan lastikle 16 inc jant takabilir miyim? yada 15 inc olmak zorunda mı? Mesela sitenin üst resim kısmında bulunan jantlar çok hoşuma gidiyo onların uygun fiyatlı olarak nereden bulabilirim? Bazı jantlar için ağır diyolar, ben sport yay'a geçmeyeceğim çünkü yaşadığım yerin yolları çok kötü ve arabayı düşüttüremem, body-kitte düşündüğüm için arabayıda düşürtürsem kullanmam çok zorlaşır.
Son olarak body-kit.. Bunuda Elif Tuning'te beğendim, hatta spoiler vs. hepsi içinde 800'dü ama serviste 1.900 imiş, o kadar veremem 800'e alsam bir sorun yaşar mıyım?
Bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim, herkese kazasız cezasız günler inşallah..