Leon_01 demiş ki:jantlar hayırlı olsun şevket :)
Leon_01 demiş ki:Leon_01 demiş ki:jantlar hayırlı olsun şevket :)Sevket Arslan demiş ki:Çok sağol, Umut. Ufak bir Adana buluşması yapalım yakın zamanda :)
uzun zamandır nete giremiyodum adanada değildim yapalım uygun bi zamanda:)
54serhat54 demiş ki:araban süper olmuş yapmışken en iyisini yapıyosun... bir jant bu kadar bir arabaya yakışır. renk marka model süper tebrikler ASIL SORMAK İSTEDİĞİM BENDE BU JANTA BAKIYORUM AMA YAKIT VE ÇEKİŞ KONUSUNDA NASIL BİR FARK VAR???
gkg88tr demiş ki:araba super aynisindan bendede var :mrgreen: syh bu aracta ayri bi guzel oluyor gercekten :mrgreen: kazasiz surusler diliyorum yollardan siyah clio 3ler hic eksik olmasin :mrgreen:
ByOnder demiş ki:hocam marka olunca söz söylemenin bi alemi kalmıyo O.Z ya artık başka ne denebilirki çok yakışmış kazasız belasız sürüşler...
TheTez54 demiş ki:gkg88tr demiş ki:araba super aynisindan bendede var :mrgreen: syh bu aracta ayri bi guzel oluyor gercekten :mrgreen: kazasiz surusler diliyorum yollardan siyah clio 3ler hic eksik olmasin :mrgreen:
:D Yaşasın siyah kardeşliği :D Arabaya bayıldım jantlar çok yakışmış..Boyasıda çok güzel parlamış fotoğraflarda.. Temiz ve hırçınım ben diyor..
TheTez54 demiş ki:klios ?? :D Jantlar yakışmış alete ne kadara aldınız?Bu jantın parlak metalik grisi var mıdır..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 147 misafir