Bu klima konusu banada çok çektirdi, Artık bir dilekçeyle genel merkeze hatta yurtdışına başvurmayı düşünüyorum,
Benim sizlerden talebim hep beraber bir şikayet dilekçesi oluşturup bunu iletmek,
Benimde aynı problemlerim vardı, Halen de var, Klima kompresörü garantiden değişti, Sonra aracı kullandım, Bunda yine aynı ses var dedim, Usta motor küçük o kadar ses 2000 motordada var dedi, İyi dedik, Şimdi aracın garanti bitti, Yine ses arttı, Servise gittim, Gaz + yağ değişimi oldu , Ses yine aynı, Bana yeniden klima kompresörü arızalı dediler, E daha 6 ay önce değiştirdik ne alaka dedim yok kompresör arızalı dediler, Garantiden değişti değiştirin o zaman dedim , yok garantinin garantisi olmuyor 1400 lira ödemen lazım dediler, Ancak Renault garantiden değişen parçalar için %40 indirim yapabilir dediler, Yinede işçilik dahil 800 lira bulacak, Sanki kompresör değişince yine düzelmeyecek gibime geliyor,
Bu konuda birlik olup hepberaber şikayetçi olanlar araçlarla merkeze gidip durumu bildilerim ve halledelim derim,