O problem bende de başladı Kenan. Tam ortada bir hat, net temizlenmiyor. Sağ taraf ise tertemiz.Kenancelik demiş ki:Benimde ön sol silecekte sorun var galiba.Aşağıya inerken hafif iz brakıyor.Tamam diğer tarafta olsa sorun olmazda tam karşımda olunca sinir bozuyor
Abi sanırım olmaz. Yani uğraşsak belki olur da... Soldaki 24 inch mi ne, sağdaki daha kısa. Yani takılma saçmalama olmazsa belki denenebilir...Tolga demiş ki:Sey olmuyormu :?: Kenan sagdakını sol soldakını saga tak sofor tarafı daha onemlı dedıgın gıbı :idea:
Devrim demiş ki:Masrafın ne tuttu peki?
erim demiş ki:geçmiş olsun mahir arkadaşım. Yaw benim ne ön, ne de arka silecek artık silmiyor.. Renault' da sordum 90 TL dediler. Bunun aynısını dışarıdan nerden bulabiliriz. Bilen var mı?
vipsezgin demiş ki:benımde sılecekler arık cızık bırakmaya basladı ancak cok sulu temızlersem ıyı oluyor
arka cam sılecegınınn sadece lastıgı degıstıgını yenı ögrendım benımde lastık yırtılmaya baslamstı :(
Metin demiş ki:vipsezgin demiş ki:benımde sılecekler arık cızık bırakmaya basladı ancak cok sulu temızlersem ıyı oluyor
arka cam sılecegınınn sadece lastıgı degıstıgını yenı ögrendım benımde lastık yırtılmaya baslamstı :(
sakın yazın degıstırme sıleceklerı bence kardesım.degısırsen kısın degıs cunku yenılerıde yazın gunesten zarar goruyor
vipsezgin demiş ki:benımde sılecekler arık cızık bırakmaya basladı ancak cok sulu temızlersem ıyı oluyor
Diablo demiş ki:vipsezgin demiş ki:benımde sılecekler arık cızık bırakmaya basladı ancak cok sulu temızlersem ıyı oluyor
Ben önlerinde sadece lastiğini değiştiriyorum.
vipsezgin demiş ki:Diablo demiş ki:vipsezgin demiş ki:benımde sılecekler arık cızık bırakmaya basladı ancak cok sulu temızlersem ıyı oluyor
Ben önlerinde sadece lastiğini değiştiriyorum.
abı sadece önlerı nasıl degıstırıyorsun ki bızımkıler yenı nesıl sılecek :roll:
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 71 misafir