isakeskin demiş ki:herkese iyi geceler, bende 2 ay önce 2007 dizel bir clio3 aldım ve daha önce polo kullanmama rağmen araçtan çok memnunum, diablonun anlattığı sorunun aynısını bende yaşıyorum. aracı alırken yetkili bir serviste ekspertiz yaptırdım hiçbir sorun yok dediler, fakat aracı teslim alırken biraz detaylı kontrol ettiğim için sorunu gördüm, silecekler ortada kalıverdi, sonra kendiliğinden çalıştı falan. servisteki arkadaşlar bana silecek kolundan olacağını söylediler ve malesef noter satışını yaptığım için parası benim cebimden çıkacaktı. neyse sonra garantisi yeni bittiği için bana normalde 300 tl nın üzerinde olmasına rağmen silecek kolunu yarı fiyatına yapacaklarını söylediler, özel bir indirim yapılmış Renault tarafından. silecek kolunu taktırmaya gittiğimde sorun devam etti ve bu seferde silecek motoru dediler temizlik yapıldı oksit falan çalıştı bir süre. bunun fiyatı çok daha yüksek tabiki ama yine indirim yapacaklarını söylediler. benim burda korkum şu arkadaşlar, dikkatimi çeken şey motorda sorun olsa sadece tutukluk yapar benimki ayrıca mesela su fışkırtınca kontağı kapatana kadar durmadığı da oluyor :), yani bana yine gittiğimde bu seferde bunun beyni arızalı falan gibi bir şey diyebilirlermi (fiyatını düşünemiyorum :))fikriniz varmı, sorun yaşamamak için aracımı değiştirdim fakat alırken başladı sorunlar, sürekli servise gitmemek için araç değiştirmiştim halbuki. diablonun yazdıklarının aynı sorunları yaşıyorum ve ayrıca yukarda belirttiğim gibi durmadığı da oluyor. ve tabiki daha aracı sorun yok diye alırken sorun gördüğümden dolayı bir yaptırım uygulayabilirmiyim servise elimde sağlam dedikleri rapor var, cevaplar için tekrar teşekkürler
isakeskin demiş ki:teşekkür ederim vipsezgin, bi kere daha gidicem zaten kendi servisine sonra bidaha gitmicem inşallah hallederler, halledemezlerse hem servisi şikayet edicem hemde bidaha gitmicem yetkili servise, bu tür şeyler basit gibi görünsede insanların hayatını etkileyen şeyler...
ufuk5414 demiş ki:arkadaşlar silecek problemiyle pek alakası yok ama söylemek istedim.hepsiburada.com dan sipariş vermiştim dün geldi taktım ön silecek takımı 30 tl 6 taksit clioiii birebir aynısı uyumlu.serviste bilmiyorum ne kadar ama 30'dan pahalıdır.bilginize almayı düşünen olursa söylemek istedim.
ufuk5414 demiş ki:arkadaşlar silecek problemiyle pek alakası yok ama söylemek istedim.hepsiburada.com dan sipariş vermiştim dün geldi taktım ön silecek takımı 30 tl 6 taksit clioiii birebir aynısı uyumlu.serviste bilmiyorum ne kadar ama 30'dan pahalıdır.bilginize almayı düşünen olursa söylemek istedim.
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir