aydinkaragoz » 01 Aralık 2009 10:25
Flaş , Flaş , Flaş , öncelikle tüm arkadaşlar ve Devrim hocam , bilindiği üzere , 32000 km de balatalarımı gelen bu sinir bozucu sesten dolayı değiştirmiştim , 100TL 'ye !!! tam bu sorunu tamam aştık derken dün yine o sesi duymaya başladım , balataları değiştirdiğimden beri , o sesi tüm bozuk yollarda dikkatle dinlemeye başlamıştım zaten , ama araç şu an 40.950km de ve o ses yavşa yavaş tekrarlamaya başladı , sanırım balatalar inceldi ve boşluk oluştu ve o ses tekrar etmeye başladı , ben bu yapışkanlı balata sisteminin etki edeceğine pek inanmıyorum çünkü , serviste takılırken baktım incecik çift yönlü bir yapışkan vardı , hatta içimden kendi kendime bunlarmı sesi kesecek diye düşünmüştüm, peki şunuda düşünmüyor değilim , aracın ilk balatalrında 32000 km.ye kadar ses yoktu daha sonra geldi , acaba orijnal balataları daha mı kaliteliydi , bu sorun sanırım tüm araçlarda tekrarlayacak , çünkü problem balataların biraz incelmesiyle başlıyor ve kullanımdan kullanımada fark ediyor , bende 8000 de eskiyeblir bir başkasında 15000 de!!! , ustayla görüştüm bir ara uğra , yapışkanları yenileyelim dedi , ama ben uzun vadede çözüm olacağını zannetmiyorum , bu sorun çok fena canımı sıkmaya başladı...