arkadaslar benim cliomda kasetcalar var sadece.
renault servislerinde bizim araclarimizla u yumlu direksiyondan kumanda edilebilen sony gt30 rn cd/mp3 calar satildigini duymustum
bunun montaj dahil fiyati ne kadar bilgisi olan var mı acaba
Tolga demiş ki:410 cıvarı bıseydı degmez bence
muratsey demiş ki:bilgi ekrani o kadar onemli deil zaten ama direksiyondan kumandali olsun istiyorum.
onerebileceginiz bir model var mi :)
Tolga demiş ki:ama suda var sen sub kontroledemıyorsun dogan abı odavar bu tesısat kurmaya baglı bence tesıısat yapıcaksan sub cıkısı kesınlıkle olmalı dırect sub cok onemlı
meroz demiş ki:merhabalar, 2007 aut. 1.2 16v modellerde akıllı ön silecek özelliği mevcutmu ? nasıl çalışır ? teşekkürler...meral
Abi geçen forumda bu benim başıma gelmişti ya. Yazmıştım hepsini... Ben de yakıt dolarken, yol bilgisayarındaki verileri not etmek için yaklaşık 1 dk. açık tutup kapattım. Sonra gösterge eksik gösterdi. Servis'te kalibrasyon yaptılar tekrar...hüseyinhoca demiş ki:2 kez başıma gelen olayı anlatayım.. kontak açıkken (araç çalışmıyor o sırada. sadece fan için kontak açık) yakıt aldım.. arabayı çalıştırdığımda yakıt göstergesinde bi değişiklik olmadı.. servise gittim direkt. bilgisayarı sıfırladılar. kontak açıkken yakıt seviyesini yenilemediğini ondan dolayı bi değişiklik olmadığını söylediler.. demek ki kontak açıkken yakıt almıyoruz.. şimdi, anahtarı araçtan dışarı çıkarmadan yakıt almıyorum; nolur nolmaz :D
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 195 misafir