ugur_yavuz demiş ki:RENAULT marka değeri olarak HYUNDAI den her zaman daha üstündür. Ancak yedek parçası pahalıdır, kalitesizdir fikrine katılmıyorum. Hyundai kullanan çok dostum var, araçlarından memnunlar. Ayrıca ACCENT ERA, CLIO nun direk rakibi değildir. ACCENT ERA ile SYMBOL ü kıyaslayabilirsiniz. Clio3 ün rakibi i30 dur. 30 milyarlık clio3 kalitesini 25 milyarlık i30 da alabiliyorsanız ve göz zevkinize de uygun geliyorsa bence i30 da alınabilir. (aracı 2. elde satabilirmisiniz orası ayrı konu tabi:) :D
ibom demiş ki:arkadaşlar geçenlerde dizel hyundai eraya yolcu olarak bindim ve kendi kendime dedimki keşke hyundai alsaydım. reno clioya göre araba hem geniş, hem 2 kat hp gücünde hemde daha konforlu geldi.servis bakımları bile reno clio dan ucuzmuş.arkadaşlar sizce bu tesbitlerim doğrumu.hyundailermi iyi bizim cliolarmı?yorumlarınızı bekliyorum.(''Komşunun tavuğu komşuya kaz görükürmüş'')
oguz1 demiş ki:ugur_yavuz demiş ki:RENAULT marka değeri olarak HYUNDAI den her zaman daha üstündür. Ancak yedek parçası pahalıdır, kalitesizdir fikrine katılmıyorum. Hyundai kullanan çok dostum var, araçlarından memnunlar. Ayrıca ACCENT ERA, CLIO nun direk rakibi değildir. ACCENT ERA ile SYMBOL ü kıyaslayabilirsiniz. Clio3 ün rakibi i30 dur. 30 milyarlık clio3 kalitesini 25 milyarlık i30 da alabiliyorsanız ve göz zevkinize de uygun geliyorsa bence i30 da alınabilir. (aracı 2. elde satabilirmisiniz orası ayrı konu tabi:) :D
Uğur kardeşim i30 hb c segmenti bir arç yani muadili hb meganlar bzim clionun rakibihb b segmentide olan i20 dir.
Hundai biraz pahalı satıyor arçlarını ve çok değer kaybediyor bize göre.
Şuna katılmıyorum era sedan olduğu için arka taraf konforu iyi olabilir yalnız bizim aracımızda içi sessiz ve konforu sedanlar kadar olmasada güzel.
Hundainin dizel motorunu bende izliyorum gücü çok iyi ve bakım masrafları düşük yalnız yukardada değindiğim gibi çok değer kaybediyor.
2009 da sembolü geçmiş durumda satış adedinde.
Alınabilirmi evet alınabilir ama güvenlik, yüksek fiyat ve değer kaybı bence eksi yönleri.
2.Elde düşünülebilir.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 71 misafir