Devrim demiş ki:Tüh, bugün Mais'teydim, serviste. Gördüm ve ben de inceledim Murat. Gerçekten insanın ağzından sürekli "harika" lafı çıkıp duruyor. Fotoğraf çekemedim, pil bitti. :o Ama gerçekten müthişler.
Ve yanılmıyorsam benim gördüğüm rakam 43bin Lira idi...
Dedim ulen Devrim'den önce fotoları çekip göndermem lazım. Önce aradım Rize'deki bayii'yi dedim
- Fluence fiyatı açıklanmış, geldi mi?
- Evet
- Gelip görebiliyo muyuz şu an?
- Evet.
-Dıttt dıııııt dıııııııt :mrgreen: :mrgreen:
Sen exp. versiyonu gördün o zmn. Bu fotolarını çektiğim Privilage versiyonunun deri koltuklu ıvır zıvırlı olanı. Onlar olmadan Privilage 47500, bunun fiyatı 52500 falandı. Ekstra donanıma gerek yok. Ama arkadaşla bakarken hayran kaldık. Yukarda yazdığım gibi alt sınıf bi araç kullandığımız için herşey daha iştahımızı kabartıyor. Megane II kullananlar belki de bu bende var bu da var, bu da var diyecektir. Ama o "yeni" kokusu yok mu arkadaş, deli oluyorum. Koltuğa oturunca, el freni, vites kolu hepsinin konumu harika. Ben bile bazen 5'e atarken öne doğru yatıyorum hafif, özellikle seri kullanımda. Bunda öyle bişe olmaz. Çok güzel. Yol bilgisayarının olduğu kolda kaç tane tuş vardı Devrim, sayabildin mi. O kadar tuş ne işe yarıyo abi. klima falan da ordan mı çalışıyo :D
Valla benim çok hoşuma gitti.