arkadaşlar işlerin yoğunluğundan bayadır foruma bakamamıştım ancak şu günlerde elime çok güzel bir şey geçti PİONEERın RENAULT MEGANE 2 VE CLİO 3 İÇİN ÖZEL ÜRETİLMİŞ TWETERLARI BİREBİR DİREK UYUMLU KESMEDEN Biçmeden kendi üzerinde crosseverı falan var normalde kapı için hoparlörleride varmış ama onlardan gelmedi. eğer isteyen olursa elden çıkartmayı düşünüyorum benim aracımda zaten jbl component takım var hem önde hem arkada. eğer sisteminde yükseltme yapmak isteyen varsa kapılar içinde bir çift normal hop. alıp bunlarıda torpido üstündekilerle değiştirp baya bir şey elde edebilir kendi üstünde cressever olması çok güzel baya kaliteli bir ürün buraya nasıl foto konuyor hala beceremedim ama resim olarak link veriyorum birebir aynısı isteyen olursa bana pmden ulaşabilir. burda verdiğim linkte meganeüzerinde ki eskilerin sökülüp yenilerin takılmasında birebir anlatılmış. clio ile sistem birebir aynı bizzati ses sistemini değiştirdiğim için biliyorum. ürünün sadece yurtdışında satışı var banada yurt dışıdnan geldi zaten ama dediğim gibi zaten comp. takımım var daha uğraşmak istemiyorum
http://cc5214.exblog.jp/5491992/