Çok haklısınız Erdal Bey.
Ben de fark ettim o riski ama 1400'lük bir risk olduğunu bilmiyordum!. Teşekkürler bilgi için...
karabudun demiş ki:Ölmüş bir konuyu hortlatıyorum. Fotoğrafları gördükten sonra yazma gereği duydum. HepsiBurada.com' dan Sonax' ın motor temizliği için sprey almıştım. Yanılmıyorsam 15- 20 TL civarı bir fiyatı vardı. Kaputun altında kalan her yeri hafif nemli bir bezle sildikten sonra istisnasız her yere sıktım spreyi. Sonra kaputu kapattım. Tüm bu işlemleri hava kararmadan birkaç saat önce yaptım. Spreyin kullanma kılavuzuna göre güneş altında uygulanmamalı falan yazıyordu. Ertesi sabah kaputu açtığımda motor sanki daha önce hiç kullanılmamış gibiydi. Plastik aksamı olsun, metal aksam olsun mükemmeldi. Kullanma kılavuzuna göre motor soğukken uygulanmalı. Nitekim ben de motor soğukken uyguladım. Ayrıca kılavuza göre sprey uygulandıktan sonra motor yıkandığında çok daha iyi sonuç elde ediliyormuş. Şahsen ben aracımın motoruna asla su sıktırmam, bu spreyi sıktıktan sonra da motora su değdirmedim. Spreyi kesinlikle öneririm. Motorunuzun görüntüsü ilk günkü gibi oluyor.
karambol81 demiş ki:karabudun demiş ki:Ölmüş bir konuyu hortlatıyorum. Fotoğrafları gördükten sonra yazma gereği duydum. HepsiBurada.com' dan Sonax' ın motor temizliği için sprey almıştım. Yanılmıyorsam 15- 20 TL civarı bir fiyatı vardı. Kaputun altında kalan her yeri hafif nemli bir bezle sildikten sonra istisnasız her yere sıktım spreyi. Sonra kaputu kapattım. Tüm bu işlemleri hava kararmadan birkaç saat önce yaptım. Spreyin kullanma kılavuzuna göre güneş altında uygulanmamalı falan yazıyordu. Ertesi sabah kaputu açtığımda motor sanki daha önce hiç kullanılmamış gibiydi. Plastik aksamı olsun, metal aksam olsun mükemmeldi. Kullanma kılavuzuna göre motor soğukken uygulanmalı. Nitekim ben de motor soğukken uyguladım. Ayrıca kılavuza göre sprey uygulandıktan sonra motor yıkandığında çok daha iyi sonuç elde ediliyormuş. Şahsen ben aracımın motoruna asla su sıktırmam, bu spreyi sıktıktan sonra da motora su değdirmedim. Spreyi kesinlikle öneririm. Motorunuzun görüntüsü ilk günkü gibi oluyor.
markası nedir ? Bende genelde hava tutturuyorum.
teşekkürler.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir