Selam.
Paket içeriğine geçmeden önce şunu belirteyim. Benim aldığım farlar MODUS için. Sonuçta sis far hikayesinde önemli olan iki adet sis farı ve basit bir elektrik tesisatıdır. Bendeki pakette, sis farlarının önünde bulunan (sis farı olmayan bizim araçlarda siyah plastikle kapalı bulunan) kapak farklı sadece. Ben sadece oraya kendim delik açacağım o kadar. Onun dışında uyumlu olmayan bir parça yok sanırım.
İçerik:
devrim_sisfarlari_1.jpg
devrim_sisfarlari_2.jpg
devrim_sisfarlari_3.jpg
devrim_sisfarlari_4.jpg
devrim_sisfarlari_5.jpg
devrim_sisfarlari_6.jpg
devrim_sisfarlari_7.jpg
devrim_sisfarlari_8.jpg
devrim_sisfarlari_9.jpg
Arslan demiş ki:Bu tür elektrik çalışmalarında Avometre dediğimiz ölçü aletini kullanırsanız çok faydası olur. Bu aletle Voltaj, akım, iletkenlik, kablo bulma, +, - gerilim vs. tespiti sağlanır. Mesela ters gerilim elektronik cihazlara zarar verebilir. Hangi kabloda kaç volt var. Ne zaman geliyor vs. sorulara bu aletle yanıt bulabilirsiniz.
Bahsettiğniz şu ampermetre vs. enen şey mi? İki ucu var ve ibresi var. Hatta buzz yapıyor falan. Eğer o ise, hangi mod ne işe yarar nasıl öğrenebiliriz?
semih89 demiş ki:Bie gelişme var mı Devrim abi, malum kış bastırmaya başladı sissiz olmaz :) yardımcı olucam bişey varsa söyle, haftasonu çalışmıyorum resim falan çekmeye çalışırım en azından bağlantılarla ilgili.
Sağol Semih. Ya hem okulda yoğun iş var hem de havalar kötü burada, yağış var. Çalışabileceğim kapalı bir mekanım da yok malesef. Güzel günleri bekliyorum. :)
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.