filip34 » 08 Temmuz 2008 09:51
Arkadaşlar Merhaba,
Aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum,
Ben bu panel ve far ile ilgili halla uğraşıyorum bu sürede oldukça bilgi topladım,
Bilgilerim şunlardır,
1 Öncelikle farlarda olan lekelenmeler üzücü ama bütün clio III' lede var tasarım kaynaklı
2 Gösterge panel'lerinde var bununla ilgili servislere teknik yazı gönderildi bağzı seri numaralı araçlar ve bağzı gösterge panelli araçlar
Peki bunların kontrolünü renault nasıl yapıyor ?
işte cevap Bakıma gittiğinizde araç plakasını girdiklerinde ekranda uyarı çıkıyor. Peki uyarı çıktı servis değiştirmedi o zamanda müşteri
hizmetleri tarafından o servise uyarı geliyor..
Ben istanbul Bayrampaşada oturuyorum civar servislere çook gittim bilgilerini ölçtüm en sonunda servisleri şikayet ede ede müşteri hizmetleri beni bir servise gönderdi Bu serviste Bağdatlılar yenibosna da Serap Hanım var servis danışmanı benim ismimi söylersiniz (Ferdi Haliloğlu) ayrıca belli bir oranda iskonto da yapıyorlar tel : 02126538743 ektedir. Ben gittim ve aracımla gerçekten iyi bir şekilde ilgilendiler benim bilmediğim bir takım problemleri dahi çözdüler .
Sonuç olarak biraz uzattım kusura bakmayın gösterge paneli ile farlar için fransaya mail attım cevap bekliyorum,
Sizden ricam farlardaki lekelenmeler için müşteri hizmetlerine baskı yapalım bu bizden kaynaklı bir problem değil. bir elin nesi iki elin sesi var lütfen yarın sizin başınızada kesin olarak bu problem gelecek...
Ayrıca araçtan gelen tıkırtı seslerini ben çözdüm böyle bir sıkıntınız olursa bana yazınız..
Saygılarımla,
Ferdi Haliloğlu