Devrim demiş ki:Ben o işe de bir el atmayı planlıyorum Ali Bey. Bizim ön kapıların ceplerine baktığımızda, en ön tarafta ışık yerleştirmek için bir alan var. O kısmı delerek, bagaj lambası tipi (mekik) bir lamba monte edilebilir el işçiliğiyle. Döşemeyi söküp yapabiliriz. Gözüme kestirdim orayı yani. Havalar ısınınca uğraşmak istiyorum bakalım...Aslında bulduk numarayı. Ama kolay okunmuyor. Yağ çubuğunun hemen sol altında derinlerde bir yerde. Kabartma şeklinde. Ufak bir fotoğraf makinesiyle veya ufak bir cep telefonu ile çekilebilir fotoğrafı.mosengul demiş ki:Arkadaşklar iki aydır arıyorsunuz ve bulamadığınızdan yola çıkarak Renault viraj kolçağı, bagaj lambası, torpido lambası vs.den sonra motor numarasındanda çalmış :lol: Şimdi Devrim bize sonradan motor no nasıl yapılır, bi proje yapsana.
Ben yarın tekrar "dalacağım" oralara. :D
Elektrik çekme işlemini falan nasıl yapacaksınız? Biz yaparsak araç garantiden çıkar servis yapmaz mı acaba.birisi bagaj lambasını sadece 8 tlye taktırmış.bunun gibi ucuz ve garantiyi bozmayacak bişeyse taktıralım.geceleri araçtan inerken lazım oluyor.4 ay sonra bakıma gideceğim o zaman sorarım.